Egyszerű magyar halandónak órákat késik a vonata, ezek meg egy összeszerelő üzemre költik a pénzt, ahol talán pár száz magyar fog dolgozni, nem beszélve fogadjuk., hogy egy NERes patkány építi dupla pénzért.
Relevánsnak tartom, hogy egyelőre az alábbiak miatt tartja jól magát a papír: 1., Srv. Nincs kizárólagos szerepe, tehát egy nagy öntést nem tudna és nem is célja megfogni, viszont a szokásos kis elbizonytalanodásokat tompíthatja. 2., Várhatónál is jobb jelentés. A mostanában jelentő bankok rendre a várakozásokat verik, itt is ez várható. 3., "A régi nóta:" önmagában sem túlértékelt a papír, nagyon nem, fundamentálisan nincs indok nagyobb esésre, kvázi 30 ezer alatt még mindig jó vétel, hosszú távot tekintve. Ide tartozóan az egész bux is alulértékelt, nem véletlenül teljesítenek idén (is) relatíve kiemelkedően a magyar papírok. 4., A nyári kisebb forgalom sem támogatja a nagy elmozdulásokat, ez felfelé is érvényes. Mindezeket boríthatja egy nagy kinti lefordulás, kérdés, bekövetkezik-e.
A charton van egy piros stop vonal. Célárat (mint mélypontot) nem tudok jósolni. Mindenki a maga elképzelése szerint határozza meg, hogy hol van az az árfolyam, ahol már realizálja a profitot. . :) Ha igaznak bizonyul a chart szerinti short (long záró) jel, akkor majd hasonló módon, látni fogjuk a long nyitó (short záró) jelet is. Amikor az megérkezik, akkor elértük az előre nem ismert "célárat", és long pozit nyitunk. Megírtam, hogy full longban (ráadásul certiben) vagyok és egyelőre még tartom. Vallom, hogy ha valaki kereskedik valamely részvénnyel, akkor elsősorban azt figyelje és elemezze, ha nyitni vagy zárni akar. Az OTP kapcsán nem tartom relevánsnak az indexekek, mert a részvények befolyásolják az indexeket és nem fordítva. Az indexek hasznát elsősorban abban látom, hogy (a kosár tartalmával) kisebb tőkével is hatékony diverzifikációt biztosítanak.
Es ha ez torik mi lehet a celar? A gondom az kedden rekord profit jon viszont kint minden piros . Szoval ezek kicsit ellentmondoak . Vagy az is lehet hogy kb a rekord profit tart minket amugy esne.
Megírtam a választ, és mégis üresen zárult a hsz.! Újból: A MACD mezőben lévő kézzel rajzolt ábra (már július 11-én is ott volt hsz: #1305141) mutatja, hogy ebben a fázisban akkor várható trend törés, ha a signál vonal felülről metszi a támasz vonalat. (Kis piros kör.) A támasz vonal a MACD két jellegzetes pontjához igazodik. Az egészet az alábbiak alapján készítettem: https://tradingstrategyguides.com/macd-trend-following-strategy/ A linken részletesen leírják a stratégiát.
Ezt leforditanad nekunk ? Nem tudom ertelmezni a chartot. Viszont egy teny ha hetvegen nem tortenik valami akkor epp -2.6 % on all dax es usa is csunya
OTP részvényesek ide!