Itt már a 24000 sem lesz meg max délután. Szépen csorog lefelé (23740). Holnap meg ha lemínősítenek megint lesz ez 21000 is! Nagyon gondolkozom hogy mindent eladók.
Soha nem sajnáltam senkitől a nyerőt. Tőled sem sajnálom. Én csak azt írtam, hogy ha ilyen kemény szelek fújnak, igen is dobni kell. Az hogy ki hol-mikor száll vissza, az már egyéni döntés. "Pánik", általában 2-3 napig tart. Lásd Augusztus 3-i időszak USA-nál. Most is 2 napig tartott az igazi nagy rotty. Legyünk optimisták! OTP GAP, induljunk ki abból, hogy még long trend van, GAP-el nyitott. 23700 a kritikus szint, ezt teszteli vissza. 24740 ez a nagy zakó szintje, innen indult, ma 24680-at ért csak el. itt van egy GAP és van egy GAP 25750-nél is. 24800-24850 fölé kell menni a long folytatásához.
Gratula, te voltál a fórumon a legbátrabb és legtalpraesettebb. Én késtem hozzád képest, mert azon a szintem féltem, hogy csak az esés korrekciójánál tartunk és 18k környékére vártam a beszállót. Így már 20-on kezdtem vásárolni.
Kicsit bánom, hogy nem fektettem be mindent, mert vettem egy lakást kedden. Így nem vagyok a márciusi pénzemnél, de a lakás a profitból van. Szóval döntsd el, hogy nekem savanyú-e? :DDD
Ha rám célzol, elárulom, egy részét bizony kicsapták, másik részét eladtam csütörtökön, 2 nappal a pánik előtt. Majd nyafogás és károgás helyett elkezdtem lentről újra pozíciót építeni. Egész jól kijövök belőle :)
Itt 11k és osztaléknál pont 8,5k.Nem panaszkodom, de pont klikkeltem, rá 1-2 percre meg elindult mint állat......2,5 év távlatában eltaláltam a legnyomorultabb kiszállási pontot. Evvan.
OTP részvényesek ide!