En lenni E.T. Akar menni haza, haza 😃 A kerdes az volt, mi az oka a ma delutani zuhanasnak. Delutani. Erted mit jelent az, hogy delutan? A deli 12 ora utani idoszak a nap folyaman, ami kb este 6ig tart. Inflacios adat deluan jott, addig 0.2% esesben volt usa egesz nap, azota meg 1.5% felett jar mar.
Árfolyamot nézve örülök hogy reggel realizáltam. Kicsit sajnálom hogy tegnap rá sem néztem az árfolyamra. Azért a fele TL101 megtartottam ha már olyan nehezen jutottam hozzá, hosszú távra.
Usa inflacios adat a vart 0.3% helyett 0.4% lett. Ez a 0.1% kulonbseg ilyen zuhanast okoz az usa tozsden? Vagy van valami mas indoka is ennek a ma delutani zuhanasnak?
Szerintem az igazság Pakknál van. Ha a certikben lenne mozgás, simán lehetne soldout közelben egy certi és akkor a heti levonás mellett a vevő és az eladó is befizeti a maga kis százalékát az adásvételekből.
Nem tudom, hogy válaszoltak-e már, de a certi költsége időarányosan nővekszik most is. A TL90 bázisára 15500 volt, most lusta vagyok megnézni, de valami 167xx. Tehát heti költséget fizetünk az Erstének most is. Én 1200 Ft-ot fizettem neki egy év alatt certinként, nálam ez milliós tétel, mit szeretnél még, mennyit fizessek? :D
Szánalommal olvasom az ugrabugrálókat és határidős befektetőket Ha már tele lennének pénzzel inkább elvonúlnának a nyílvánossag elől Szerény kispénzü befektetők itt élik ki nagyratörő vágyaikat éjjel nappal nagynak mutatkozni Éjszaka irogatóknak ha nincs jobb fogadjanak egy jó kúrvát és azzal töltsék az időt
OTP részvényesek ide!