Tehát ha nincs eladó 50000ig mondjuk annyi darab, akkor addig szúr fel? Ezt te sem gondolhatod komolyan... Vagy ha egyszer egy TL-t kiütnek ami sold outos 200 ezer db-al, akkor lehet lemegy 10000ig, mert addig van összesen annyi vevő? Nem létezik...az a baj, hogy tippelgetünk....De az biztos, amikor TL vagy TS certi kiütés van, akkor a korábbi irány begyorsulva túlmozog... Én tartom, hogy x részt kell nekik visszakötni, majd x nap a többit ....ma azért kilógott a lóláb....szinte egy bank volt a vilagon ami zöld volt az az Otp...értem én hogy az Otp a sztár, na de kérem....
Amigy mai mozgas egyszeru megyunk fel a boli teton , toljuk magunk elott ennyi. Januarban hasonlo tortent viszont rsiben ellenallashoz ertunk , vagyis még van kis tér , 100-200 minimum benne van még .
emlekezzetek, a multkor volt egy nagybevásárlás pont 25kig, aztan vissza minden, de 2 het alatt felmaszott oda, most pedig 27ig szurt fel egy nagy meritessel. szerintem sima liba lesz 28-29 év végére. de nem vagyok elemzo
"Mert az az állításuk, hogy a certik mögött valós részvények vannak....akkor meg zárni kell a tegnap kiütött shortot vétellel, nem? " . Szerintem az megvolt tegnap. Azert volt a 27.000 ig felszuras. Ha nem rendezte volna akkor hogyan tudna mennyi lett a maradvany ertek?
....miért szted mi volt az az 50 mrd-s kötés 25000 huf-on ami az SRV-t kb. el is vitte mind....sima TL certi lezárás 200.000*25000 = 50 mrd.....valaki szólt, hogy kiszállna 200.00TL-ből az oti megbízásából meg srv-re megvette.....
OTP részvényesek ide!