Meg mindig azt mondom , hogy tavaly oktober novemberi mintat kovetjuk. Csucsot ertunk , korrigaltunk es most oldalazunk, ha igy megy egy ket napon belul raketa kovetkezik. Egyetertek macibearrel talan mar kieste magat. Kerdes meddig megy fel .
Sot ha tartjuk magunkat itt , akkor zarasra atvihetjuk a magasabb forgalommal (mar ha felfele kunkorodik a gorbe es nem lefele) es akkor holnap mehetunk akar 14500 ig.
14245 azt irjak az okosok hogy ellenallas. Ha nem ugorja meg hamarosan lefordulhatunk. Szerintem ha ma 200 korul zarunk akkor atmehetunk rajta , utana tovabb emelkedhetunk.
14240 érdekes szint. Tegnap is ez volt a napi max. Eddig ma is. Lehet ott egy ICEBERGes nagy eladő, vagy egy trükkös vevő, aki 14240-es szinten kis tételeket elad (teheti, nem nagy azon a szinten a forgalom), hogy ne emelkedjen az árfolyam, mert később nagyobb tételt venne és porszivózik is most alacsonyabb szinteken.Az elmúlt napokban elég nagy volt a zárószakasz forgalma ...
Aki emlékszik a 800 fölé menő ralira, annak nagyon ismerős lehet a mostani opus topik hangulat. Amikor így vesznek egy papírt, akkor mindenki boldog, mindenki tudja a tutit, bemondod hogy holnap plusz 25 forint és úgy is lesz; tipikusan az az állapot, amikor eufóriában licitálnak egymásra ez emberek, mert minden vétel nyerőben van 2 perc múlva. Aztán eljön mindig az ébredés, hogy igazából mi a fenét is veszünk mi ezen ennyiért? És durr, jönnek az első igazán nagy belefngások a nullás lisztbe, szakad, csorog le, szakad, fórumon eluralkodik a keserűség, a bulinak vége, bezár a bazár. Az ilyen papírokkal bszottul óvatosnak kell lenni. Lehet benne keresni, de pillanatok alatt belefutni hatalmas pofonokba is, és évekig történő beragadásba. Sok nyerőt annak, aki benne van, nekem se hiányzik ülni benne. Nyertem, eladta, könnyű pénz volt, viszlát. A kötél ideggel rendelkezők meg stopal tartsák - simán át tudja ugrani egy ennyire volatilis papper. OTP R 14.195 / 1.881 Mrd
OTP részvényesek ide!