OTP-t én most úgy általban a jelentésig nem vennék,de nem is vettem. Messze nem biztos ez az alja.még akkor sem ha ha véletlenül emelkednénk holnap..Beindult az öngerjesztő folyamat. sorba szabadul meg mindenki tőle..Ha jó a jelentés hanem..
Ha jó hangulatban függetlenek voltunk tőle legyünk már azok rossz hangulatban is. Most hogy esnek majd mi emelkedünk, idejön a tőke amcsiból és elkezdik venni az elmúlt hetek nagy forint vásárlásai nyomán. Ja, mégse, orbánc elkurta.
Megy is az SP délnek. Már 4000 alatt. Holnap ebből nem sok jó néz ki nekünk! Amíg felfele ment ránk nem volt hatással, mi estünk. Most , hogy lefele megy majd zuhanunk! :)
A kibocsájtott darabszám publikus, BÉT honlapján megtalálható. . Kiütés után az elszámolói áron beteszik a szükséges mennyiséget vételi oldalra. Az pedig ennyi volt. Erste kötéslista szerint egyébként 44 973 darabot adtak el 186 forintos áron a mai nap.
Ez a sztoriba a legszomorubb, a gyerekeink jovojet jatszuk el, hogy hatalmon tartsunk egy allistent jatszo dakotat. De megerdemeljuk
Törölt felhasználó2023. 03. 07. 18:03
Mondtam nem túl nagy ellenállás az 500 a 250emre rátekeredett mint kígyó a villanyvezetékre... 180ig szokott túllengeni ott általában erős vételi erő ébred.. de most 110ig leverték. OTP árfolyam - Portfolio.hu Nagyobb forgalommal esett..de ez lehet a certi kiütések és a vesztesek fedezetei illetve a befhiteles longosok likvidálásai..ha elveszik a stopokat utána szokott felfelé menni.. Szerintem megágyaznak a pénteki gyj-nek.. mindenki rosszabbat vár de sztem jobb lesz a vártnál.. ha jól rémlik a múltkor elég sokmindent levontak az eredményből, lehet most nem fognak.. Amerikai indexek szoktak nekünk figurázni, eus zárás után mennek fel. OTP-t én 9500-9550 alá nem várom. bár 8k-n vélhetően vennék ipari mennyiséget.
De, én nagyon fosok. Mindig volt mibe menekülniük, mindig volt egy kiskapu, mindig volt egy gyors döntés,amivel éveket, hónapokat, de mostmár heteket,napokat nyernek. Napról napra lavírozás, már lassan minden malacpersely fel van törve. Már a miénk is. Nem kell nagy agy hozzá, hogy a hurok szorul. Nem az a legrosszabb, hogy a nyakamba, hanem hogy lefolyik a gyerekimre,és ki tudja mikor mossák le magukról.
De, én nagyon fosok. Mindig volt mibe menekülniük, mindig volt egy kiskapu, mindig volt egy gyors döntés,amivel éveket, hónapokat, de mostmár heteket,napokat nyernek. Napról napra lavírozás, már lassan minden malacpersely fel van törve. Már a miénk is. Nem kell nagy agy hozzá, hogy a hurok szorul. Nem az a legrosszabb, hogy a nyakamba, hanem hogy lefolyik a gyerekimre,és ki tudja mikor mossák le magukról.
OTP részvényesek ide!