Lehet azért adta a minuszt, aki adta, mert elkeserítő, amit írtál. Nincs szomorú smiley, mint FB-on és ezt gondolta helyén valónak. Nem neked, hanem a helyzetnek szólt.
Persze, hogs mindenki csak talalgat. Ilyen a tozsde. Senki nem tudja a tutit, de ha tudna, gondolod elmondanak nektek, nem, mivel az befolyasolna a piacot.
A lidl bőszen hirdeti, hogy a tészta olcsóbb lett, 600 helyett már csak 500 a fél kiló sajátmárkás. Látva a folyamatokat, már én is aggódok. Minden nap csak rossz hír jön. Folyamatosan, minden egyes nap. Hogy fogunk kilábalni ebből a szarból? uniós pénzek nélkül...
Én kezdek aggódni, mint írtam volt lejjebb! És ez nem vicc!! Nem nagyon szoktam parázni, de most valahogy nem jók a rezgések az éterben. Itt a BÉT a MÁK az MNB a kormány, az ellenzék stb... i A nyáron még nem találtál ácsmestert 100 km-es körzetben, ha volt is ránézett 2-3-4 millió, de majd jövőre! Most dobálják be a szórólapot, hogy legyen melójuk. A "Tescóba" 1/2 gyermelyi 800 ft, olaszban 1kg Barilla 1.3 eur. Nem derűlt az ég sajnos mifelénk, még esik is 4!:)
Ti nem aggódtok miatta egyáltalán, hogy ezen a lélegeztető gépen van a kormány? Ez nem egy party drog, nehéz lesz lejönni róla. Nem szurkolok neki, félre ne érts, hogy bebukjon a dolog, na de erre építeni egy ország működési képességét??? Nekem nagyon nem tetszik, őszintén.
OTP részvényesek ide!