Ott a pont! Nem adtam vételt mára mert nem értem rá, és vakon nem szeretem,de 9992 lett volna , ha teszek. Nem bánkódom! /van még lőszer :) /, de garatula!
Mondtam hogy nem kell itt parázni. Én vettem lefelé a certiket szépen 10.300-tól csiptem egyre lejjebb és lejjebb. 10.000 alatt semmi értelme eldobni, leírtam tegnap. Azért hogy talán 9900-on vagy 100-200 forinttal lejjebb vegyen az ember ... Aztán meg ha nem akkor lehet pislogni és 11k-n visszaszállni.
Az órás gyertya igen szép! Egy szó mint száz új emelkedő trend alakult ki december 6 óta szerintem. Nyilván nincsen nálam a bölcsek köve, de így látom. TA alapon és funda alapon nem itt kellene tartsunk, +aranykereszt után 20-30% emelkedés következik általában (nem, nem becsülöm túl az aranykeresztet). De kevesebb lesz az emelkedés mint ami eddig volt 8000-től 11000-ig. Tehát max. 3000 pont elemelkedést várok, de inkább 2000-et a 11000-hez képest. Mint biztosan kiderült longban vagyok érdekelt. Csak megosztom, hogy spekulálok.
Varázsgömböt küldeni nem tudok, de betöltötte a rést minek ment volna lejjebb? Az enyém csak egy vélemény, de egyezik ez esetben Maciéval. Ment is fel...
Törölt felhasználó2022. 12. 16. 15:43
Most akkor fel 400-ig aztan még ma lemehet? Hát erről lemaradtam.
Most technikailag elvileg tesztelnie kellene a 10490-es szintet, de nagyon csúnyán néz ki a nemzetközi cirkuszi porond. Lehet, hogy csak valaki begyűjtötte stopokat, meglátjuk, egyenlőre pihi van.
Érdekesek ezek a letolások. Ma szerencsém volt, hogy kaptam, de már többször láttam ilyet. Egy nagy tétellel, valószínűleg az utolsó nagy eladói tételével lenyomja az árfolyamot, majd ennyi. Arra fogadnék, hogy ilyenkor "magának" játszik át az alján.
Csak működik, hogy a "tömegek" nem akarják 10K alatt odaadni..Nem a legjobbak a híreket nyomatják futószalagon a hangulat se tökéletes éppen de úgy néz ki nem esünk..Akkor remélem az emelkedés pár napon beül végre megkezdődik.
Ja és van még egy kikötés! Amit akkoriban párszor leírtam ide.(biztosan van aki emléxik) Addig lesz Otp részvényem (és az ajánlatom is addig áll), amíg az " ÖREG" az Otp vezére! Azon az első napon amikor nem Ő lesz eladom az összeset nem számít az ár.
OTP részvényesek ide!