Sziasztok! Én azt látom,
hogy minden piros, forint esett mindenhez képest, Amerika, DAX is mínuszba,
erre jött még egy várható de nagyon rossz hír. Ehhez képest a pánik eladások
után, még azt mondom, hogy elég jól megállt a végére. Lehetett volna rosszabb
is. Erős ez a papír. A Rafi amit nem érint a jogállamisági eljárás közel
7,5%-ot esett.. Szóval szerintem a mai esemény nem OTP specifikus. Ebben a
piaci környezetben csoda hogy viszonylag "tartotta" magát. A papírt
alapvetően a háború árazza. Annak meg előbb utóbb vége lesz. Olyan sincs, hogy
állandóan esik az eső, egyszer mindig eláll. Kicsit megnyugszanak a kedélyek,
jönnek vissza a befektetési alapok nagy kanállal. Addig meg ügyesen meg
lehet lovagolni ezeket a hullámokat. A véleményemet kezeljétek a helyén, kezdő
vagyok, tanulok itt sokat tőletek, figyelek. Longba vagyok 9680-al egy
messziről szabad szemmel is jól látható összeggel. All in. Én optimista vagyok.
Ennek az elemzésnek az ismeretében tuti beütik 11 ezer alá, ha más nem a hecc kedvéért. ;) Amúgy a 6000 forintos célárakról annyit, hogy a részvény kétszer ment 10k alá és rögtön vissza is jött, vagyis még egy pánikban bekövetkező hirtelen esés esetén is igen valószínűtlen, hogy 9k alá menne.
Szerintem 4 ezerig csakhogy rád licitáljak🤣 Hó végére 14.000 ig "beszakad". Ahogy putyinra eus szankciokkal hat eu/világ úgy mindent is tudo vezérünkre is pénzmegvonás lehetőség mellett dzankionálassal fokozzák a nyomást. Financial times is irt erről egyagyar cikk kiemelte h.kell a nyomásfokozás, mert a székfoglaló törpének agyába száll a sok 2/3ad&könnyem hiszi h.a farok csóvalja a kutyát. Porszemek&porbafingók vagyunk nem csak euban hanem világszinten is mind katonailag mind gazdaságilag, de a hübrisz hatás megtalalta nemcsak Putyint orbáncot is.. A papír viszont jó, ruszkihont nem hagyjuk el az szinte biztos.. Putyin meg gyamithato h.majusra elgyengul kudarcok okán szankciok hatásara es lesz egyezség.
Az grafikonon egy dupla alj alakzat alakult ki még március elején.
A „W” alakzat tetejét elhagyta az árfolyam, de az ebből az alakzatból számítható 14.200 forintos szintet még nem érte el. Sőt, azt gondoljuk, hogy egy általános jó hangulatban a 15.730 és 15.860 forint közötti „hamis” rést is betöltheti az árfolyam.
Az elmúlt időszak két rövidebb korrekcióját követően, a 20 napos átlagról elrugaszkodva, a részvény elsőkörben megcélozhatja a 14.000 és 14.490 forintnál lévő ellenállás szinteket.
Ugyanakkor a 11.120 forintnál lévő támasz alá nem igazán kellene esnie az árfolyamnak.
Ezért piaci vétel mellett 15.699 forintos célárfolyammal (szerintünk nem a legrosszabb forgatókönyv fog bekövetkezni), 10.999 forintos stop-loss szinttel vételre javasoljuk a részvényt. Így a hozam kockázat arányunk 2,5 körül lehet.”
OTP részvényesek ide!