Pesszimizmus? Részvényekről beszélünk. Ennyi erővel a JPMorgan is pesszimista. Ha most hasítana felfelé és azt mondanám, hogy esni fog ez meglátjátok, azt mondom jól van. De a csökkenő részvényérték és gazdasági környezet alapján arra tippelni, hogy tovább fog esni, nem pesszimizmus. Az lehet, hogy valaki nem ezt hiszi, vagy nem örül neki, de nagyon más kommentet egy részvényes topikba nem tudok elképzelni, mint azt, hogy ki szerint mikor mennyi, mikor ad, mikor vesz.
Persze az adó az is lejön májusig, az stimm.Valamit tuti rosszul tudsz, vagy én nem tudom. Vétel-eladás 0.65% Az nem lehet, hogy a vétel 0.65% és az eladás is 0.65% Azt nagyon soknak tartom. Melyik banknál vagy?
Tök érdekes, hogy semmi sem történt naposon, csupán szűkül (végre) egy kicsit, és szánkózik a Bolli középen. Szerintem ez nem gáz még, de sunyi a kis geci! https://invst.ly/xqvhd
Nem nagyon érek rá ma ahogy te mondod kötözködni és nem is vagyok mélyen ,mert a növényeimet metszegetem,az udvart rendezgetem csak tudod nem szeretem akiből süt a pesszimizmus.
Teljesen érthető,de lehagytad még az adózását is.Sajna az is van. Értem,értettem, de én ilyen kis mozgást nem követek le,meg nekem 0.65%eladáskor vételkor+adó. Köszi szépen.
OTP részvényesek ide!