Szerintem ezt már elkezdték. Nap végén adta a robot, mint az atom. Aztán záróban beverték, az eladói nyomás miatt 5 Ft hiányzott a napi minimumhoz.
Törölt felhasználó2022. 03. 17. 21:31
Szerintem a legveszélyesebb az, hogy bármikor kiszállhat egy nagy cápa egy váratlan hírre. Úgyhogy aki benne van annak javaslom a monitorra tapadást minden nap 9 - 17 óráig. Nincs fél óra ebédszünet sem...
az egyre biztosabb hogy usát lassan nem lesz érdemes figyelni, mert a fő gond most nem ott van, legalábbis nem háborús fronton! dax válik egyedüli irányadóvá, az is csak részben...sajnos túl közel vagyunk a bajhoz, néhány szempontból.... ha tippelnem kéne akkor holnap bikacsapda, vagy még az se és fokozatos esegetés kezdődik. azok a háromszöget, ékek és trendvonalak amiket páran rajzoltak, eléggé erről tanuskodnak.
Még 1 hónapa sem tört ki a háború. Nem adnak célárat hetente ezek az Intézetek. Szerintem most a reál gazdasággal komoly bajok lesznek. Ráadásul már nem fognak pénzt nyomtatni. Helyette a FED dollár százmilliárdos tételben adja a papírjait májustól. Máskülönben én inkább rövid távozok, szóval holnapra készülök. Most kivételesen egy kis short pakkot átvittem másnapra. Olaj ára amúgy kilőtt. Lassan +10%-hoz közelít. CNN hír: Oil spikes back above $100 as concerns grow over potential length of war affecting energy supplies
Tiszta őszinte, és nagyon korrekt meglátásokat ìrsz. Hozzátenném, hogy jelenleg ma Magyarország elszigetelődése a Nyugattól, mind társadalmilag és gazdaságilag eszement gyorsasággal jön létre. Orbán Viktor óriási tévedése a keleti nyitással, mindenkinek rettentően fog fájni, OTP részvényeseknek is, sajnos. Sajnálom ezt az Országot nagyon.
Tiszta őszinte, és nagyon korrekt meglátásokat ìrsz. Hozzátenném, hogy jelenleg ma Magyarország elszigetelődése a Nyugattól, mind társadalmilag és gazdaságilag eszement gyorsasággal jön létre. Orbán Viktor óriási tévedése a keleti nyitással, mindenkinek rettentően fog fájni, OTP részvényeseknek is, sajnos. Sajnálom ezt az Országot nagyon.
Az Erste, Raiffaisen mostanában nem mondott OTP célárat ? Emlékszem, amikor 8000 körül volt 2020 őszén az árfolyam, akkor Csányi azt mondta, lesz ez 15 ezer is. Vajon a virusnak (akár a kezdeti periódust tekintve), vagy a mostani háborúnak van nagyobb hatása az árfolyamokra ?
9.990-en, nem titok. Leírtam akkor is, amikor beszálltam. A mai záróban is lekötötték, így kaptunk egy hullócsillagot. Ez alapján lehetne akár további korrekció is lefelé, én inkább egy kis erőgyűjtésre, oldalazásra számítanék 12.500-13.000 környékén. Ha tovább maradna a jó hangulat és a mai napi max érték felett zárna pl. 13.200-on, azzal negálná is a mai gyertyát. Akár erre is van esély. Aztán meglátjuk, függ a nemzetközi hangulattól is. Mindenkinek jó egészséget, sok nyerőt!
OTP részvényesek ide!