Most nincs pozim, szóval már mindegy. Egyébként is 25-ön álltam egész nap, de kíváncsi voltam a véleményedre. :) 17K-t nagyon védik. Kirobbanó a hangulat ma is a tőzsdéken, nem akartam tovább kockáztatni a shorttal. Amúgy is lezártam volna ma, mert napizok.
Milyen "magabiztos" lettél hirtelen...:) "Ki mit gondol most? Tényleg amiatt, hogy mindenki tudjon profitálni a mozgásból. Úgy néz ki, mintha óriási eladók jelentek volna meg. Ez alapján könnyen mehet ma 17K alá az árfolyam. Nálam nem úgy néz ki, mintha ezeket meg tudnánk venni ezen a szinten. Egyelőre nekem csak egy mini shortom van 245-ről, mindössze 100 db."
tegnap olyan megérzésem volt hogy ma 900-950 közé lejöhet napközben majd egy emelkedést követően picivel 17 alatt zárjon mielőtt újra kilőjjön mint egy szputnyik rakéta, de most nagyon nem érzem, hogy lenne aki eladja "olyan olcsón" :)
szerintem osztalékfizetéshez kellene egy rendkívüli közgyűlés, összehívása min. 30 nap, utána lenne egy fordulónap, majd a kifizetés min. 10 munkanap. Február vége előtt ez nem jönne össze szerintem, és egy OTP szintű közgyűlés elég sok macerával jár, adminisztráció, költség stb., inkább megvárják a rendes közgyűlést és ott fizetnek majd mindent egyben.
OTP részvényesek ide!