Na ha lenne egy kis vér a sanya pucájában, akkor most benyogne egy előrehozott ecceri 500 ft-os osztalékelőleget mondjuk jan kozepén! Vagyis megjelenhetne egy rendkivuli kozgyulesi meghivo. Lenne short zaras!!
Törölt felhasználó2021. 12. 22. 16:18
Jesszus Viktorius! Kérlek, kérlek, ad meg nekünk a következő karácsonyi ajándékot! 🎁 FIXÁLD AZ EUROT 250RE, USDT 200RA, SFRANKOT 160RA...Bízhatunk benned?!
EMBER ! Itt nem csak az OTP-ről van szó, hanem a BEFEKTETŐK által elvárt HITELESSÉGRŐL, MEGBÍZHATÓSÁGról. Most vesztettünk el jó pár külföldi befektetőt !!!
Halj meg, oszt majd visszaosztjuk a vagyonkádat. A NER-es tetvek, meg a lakásba fektető patkányok nem akarnak hitelkamatot fizetni. El mehetnek a k. anyjukba.
Törölt felhasználó2021. 12. 22. 16:14
Na most kezdenek el számolgatni..:9 16200 real
Törölt felhasználó2021. 12. 22. 16:12
Nem nagy öröm..., De nézzük a jó oldalát... legalább forgalom lesz rendesen. Szerintem pár nap és vissza fog korrigálni.
Szerintem egy rekord eredményű év után a legnagyobb gazdasági szereplőktől elvárható lenne némi visszaosztás piaci alapon is , hogy legyen utána is vásárlója . Ezt most az állam teszi meg a piaci szereplő helyett . 30 milliárdos kiesés azért nem egy olyan hihetetlen nagy tétel az OTP eredménye mellett. A piac kicsit sem emberséges , nem árt , ha az emberek zsebében több marad és ha a piac kegyetlen és felhalmozó , akkor szabályozni kell , hogy ne legyenek akkor társadalmi különbségek. Szerintem.
Elhiszem, hogy nagyon jó elemző vagy, de szörnyű kereskedő. Amikor itt írogattál utoljára kitörést vártál és short szivatást. Erre esett az OTP 1500 pontot. Azóta nincs több kérdésem feléd.
OTP részvényesek ide!