Elkezdtem írni én is neki (egy tárgyilagos kérdést, miszerint miért adta el 13.790-en, ha "Sanyi bá megveszi"), de feladtam, mert láttam, hogy többen próbáljátok meg elmagyarázni neki, hogy nem a fel vagy le iránnyal van a gond, hanem a stílussal. Talán én próbáltam meg először megkérni Őt még múlt héten, hogy kicsit "okosabban" írjon. Erre tróger választ kaptam, hogy ne oktassam ki... azóta sikerült feldühíteni itt elég sok mindenkit, Macit elüldözni (mert neki nem teszik a vonalazás), szóval mesés, nagy taps! Szerintem egész egyszerűen hagyjuk őt, hadd írjon, amit akar és ne vegyünk róla tudomást, mert már többször elköszönt és még mindig itt van. Hátha más játszóteret talál magának...
A telefonos app-ban minden template sajnos mindig a webes felületen utoljára mentett instrumentumával töltődik be. (Nem találtam megoldást arra, hogy app-ból megváltoztassam a template-hez tartozó instrumentumot)
Naposon viszont nekiment egy nagyon erős ellenállásnak, és ha az órás eső trendvonalat nem töri át, és a naposon a most elért piros vonal alatt zár, akkor én bizony, inkább lefelé látom, és akkor látok esélyt a 13000 alatti szintekre. https://invst.ly/tnmkh
OTP részvényesek ide!