Menni fog nyugi. Megy már 15 éve, de az okos beírásaid megváltoztatták a taktikámat. Ezentúl csak téged figyellek majd, mert minden pénzt megér a bölcsességed!
Értelek, csak akkor mi haszna ide írnod? A kevésbé tapasztaltak abból tudnak tanulni, ha a tapasztaltabbak megosztják, esetleg ütköztetik az elképzeléseiket. A "ti hülyék vagytok én okos" jellegű beírások nincsenek a közösség hasznára, amiről elvben a topik szólna.
Mit osszak meg azon jobban hogy fel az irány nem le.Most nem engedi Sanyi bá.100x beirtam.Kiröhögtek a vonal hívők.Erre tessék minő csoda!!Jó nem logaritmizáltam sanyi bát ok. hiba volt.
Ez nem is gond, csak jobb lenne, ha pl. saját elképzelésed közzétéve segítenéd a fórumozókat. Ha betettél volna egy rajzot, hogy hová várod, abból tanultunk volna. Mások ekézéséből viszont aligha profitál bárki is. Lehet eltérő elképzelés, de haszna csak akkor van, ha meg is osztod. Szép napot!
De szép zöld minden. :) Épp reggel jutott eszembe, hogy rég láttam a köreidet. ;) Közben megtaláltam az investing-en a template funkciót amiről múltkor írtál. Egy darabig keresgélnem kellett, mert én az appot használom, és úgy néz ki ez funkció csak a böngészős verzióban található. Köszönöm a chartokat, meg a információt is.
Tessék.Gondolom sejted és nem csak ez az egy volt.Ez sokakat összezavarhat.Felmenet az nem le.Vagy össze-vissza.Nem tudok már válaszolni ne írj.13800 az nem 12900. Van egy jövő heti 12 900-as céláram? Nagy kaland. Írtam, hogy felül kell majd vizsgálni.
Szia Köszi a grafikont. Nagyon lassan rendeződnek majd a dolgok . BioNTech 75 milló vakcinával többet tud szállítani az EU-ba. Franciák, svájci Novartis is beszáll a Pfizer/BioNTech gyártásába.
Én ne azt írtam ne vonalazzanak de jobban gondolják át mikor mit írnak be.Csak ennyi.Fel vártam stabilan és bejött ezt mutatta minden külső és belső tényező.Sziasztok.
Meg tudnád mutatni azt a bejegyzést, ahol a fórum bármelyik tagja azt írta, hogy a hétfői nyitás 13000 alatt lesz? *********************************** Emlékszem rá, hogy Jánossal (és talán Adriánnal) volt arról szó, hogy a hetes szerkezete a grafikonnak azt mutatja, hogy 14500-val bent lehet egy olyan csúcs, ami lehet, hogy nem mostanság dől meg, és egyébként ATH helyett további korrekciót várunk idén. Illetve, hogy a mostani 14500-ról indult korrekció naposon is lehozhatja az árfolyamot 13000 alá. Esetleg erre gondolsz?
Lehet tovább mínuszolni ezt irták ma 13 alatt lesz nyitás körül.Nem lett sőt.Aki ezt várta az eladta mert félt a búkótol.Én most adatm el 13790-ért az egyik pakkot.
OTP részvényesek ide!