foglalkozzunk azzal,amiért itt vagyunk, a kereskedéssel! A személyeskedést meg hagyjuk ki.Vissza lehet olvasni a hozzászólásaimat, még soha senkit nem kérdőjeleztem meg vagy sértegettem azért,hogy milyen poziciót vállal be és miért? hogyan? stb!
Leslie2! Én nem vagyok bróker! Én játszom 20 éve, a magam örömére és hasznára. Mindenki azt ért ki az én szövegeimből, amit akar. Nem leszek konkrét, mert nem akarok senkit befolyásolni. Mivel sosem voltam önző, így a jelenlegi kb. 25% eredményemből szívesen átengedek 0,5-1%-ot másoknak , hogy ne menjen el a kedvük a tőzsdétől. :-) Holnap? Előfordulhatnak felhőátvonulások, azért néha kisüt a nap. A nagyok a kondérban kevergetik a lecsót. Előfordulhat, hogy a füstöt beleviszi a szemünkbe a szél és olyankor könnyezünk egy kicsit. A kicsik kapaszkodnak a kondér szélébe, hogy bele ne szédüljenek. Aki ideges, az előbb- utóbb félni is fog és belesik a forró lecsóba. Lesz, aki csúnyán megégeti magát. Lesz, aki mosolyog. Ez az én technikai elemzésem :-)
Én valahol (meg)értem. Aki egy nyilvános fórumon titkolózik - ezt vállalja is -, valamint bizonyos kérdésekre direkt nem reagál (sokszor még annyit sem, hogy "bocsi, de ez túl személyes" vagy "írj privátban kérlek" vagy bármit), az bizonyos embereknél simán hiteltelenné válhat, ami kihatással van/lesz a kereskedéssel kapcsolatos kommentjeire/pozícióira is. Szerintem közel sem arról szól a dolog, hogy zavarja-e, hogy valaki jobban tradel-e, vagy sem.
Téged tényleg ennyire zavar, ha valaki esetleg jobban tradel nálad? Persze az is lehet, hogy egyébként nem. Én csak azt nem értem, miért mozgat ez téged ennyire?
Jó hát Berlini,Csibém már nem kis játékos, mindég megmeri mondani Hol végzi Pénzműveleteit.. Hányan megmerik Darabra írni,fontosságát adva neki!! De,hát mért bántanám ezért.. nem nyomoztak még itt le senkit! ott még nem tartunk..::)))
OTP részvényesek ide!