Kis longot vettem 8440-nél, de 8520-nál zártam is, mivel az nálam egy kisebb fibo-szint és két napja az volt a támasz, azt hittem, hogy most ellenállás lesz (sokáig vacakolt is ott). Most nálam a következő ellenállás a rés 8600 felett, aztán a 8770.
Ma 8770 en zártunk min. 590 volt,max.8777 bár felé ment a tegnapi 8630 as és az azelőtti 8708 as zárónak(ez sokszor jelent fordulót)egy napos fordulónak látszik ez a fel (200 pont) azt hiszem holnap zárom a maradék longomat ma rányitottam 3 short pakkot holnap lehet bővítem tovább kivéve ha 8820 felett nyit vagyis 8630 a mostani oszti nélküli áron.Természetesen az árak amiket írok korrigálva vannak az osztival mégpedig hozzáadva,én így látom át jobban hol tart és mi történik remélem másnak is hasznára van,ugyanis ez bekavarja a sz@rt a grafikonokon és sokan nem veszik figyelembe.
"vidám napok ezek..."
A nagyok számára, akik tudatosan mozgatták így az árfolyamot és kaszáltak rajta, valóban vidám napok és biztosan mosolyogtak is. Én másképp reagáltam magamban.
Számomra is ez tűnt a valószínűbbnek, ezt vártam, de már többször megfigyeltem, hogy direkt úgy állítják be az árfolyamot és az indikátorokat, hogy az elég megtévesztő legyen, aztán rendesen elindítják az árfolyamot a várakozásokkal ellenkező irányba, ahogy ma is történt. 8450 felett azért kapcsolnunk kellett volna és longba lépni...
Én is sima esést vártam TA alapon, meglepett a nap, de örültem neki. Még van egy beragadt mini pakk longom, hála Istennek már osztival csökkentett célárral.
Én benéztem alaposan, azt hittem, hogy törte a 8430-as támaszt, napos rsi 50 alatt, megyünk 8100 felé. Minimális shortot zártam, de a 90 %-a még megvan. Nem tudom, egyelőre naposon az macd és stochi továbbra is eladáson, rsi minimálisan 50 felett, buxban ott a fej-váll. Kisebb tf-ek alapján lehet, hogy óvatosan veszek majd, de a naposon nekem gyanús továbbra is. Lengyel otp ma 1,37 %-ot esett, lehet, hogy holnap az fog menni, az otp meg visszafordul a réstől.
:DDIsmerősömnek mutattam az oti chartot, azt mondja : Ó hát nem nagy szent tudás kell ehhez, belevág ő is. Adtam neki egy kis dokut amit anno én letöltöttem magamnak olvasgatni ha utazás alatt vagyok...vagy 40-50 oldal chart elemzés stb...nagyon alapok.Kérdezte: ennyi az egész és akkor már fogja is tudni csinálni? ő ezt pik pakk bevágja :DCsak annyit mondtam rá: nagyon kicsivel kezdje a gyakorlatát.
OTP részvényesek ide!