Aztan jott az 1-2 het utani, na most visszanyerem. Invesztalt tőke ismét full certibe. "Egész jol allok, már x % visszajott" aztán bumm..ismét elbukta.
short kivégzés... nem egyszerű dolog, de nem dőlt el még semmi sem, a lényeg, hogy nem kell feltétlenül full tőke tőkeáttétellel... még a gondolatától is irtózom ...:D
Ma elgondolkoztam miközben autozva láttam a munkasokat izzadva verejtekezve szemetet szedve a fő ut mellett...milyen jo is ha az ember kitanul egy hasonlo "szakmat" tőke is van ésszel... a gép elől akár x osszeget össze tud szedni a hűvös szobábol...mig sokan pár ezerért...Tudom van a masik véglet is..Vagy mikor büszkén mesélik elment "napszámra 5e ért milyen jo már az".
Közben beszélgettünk es emlitesre kerult az otp hol tart, majd meseltem egy sracrol aki mindenet elbukta holott előtte tőkéjéhez mérten szép haszon...mire hangzott a kérdés: miert nem hagyta abba ha már annyit nyert.Mire csak annyit kérdeztem , ha Te a tőzsdén egyfolytaban rovid időn belül mohón de nyersz, elont a dopamin..abbahagytad volna, es hol? Nem jott válasz.....nehéz dolog ez:)
Köszi!
A rajzod szerint pont most csinálja azt a törést amit említettél.
Ha viszont árat is teszek a rajzod mellé, akkor 8600-környékéről kéne elinduljon az 5.-nek lefele. Majd ha az kész, akkor vagyunk még csak i-nél az esést illetően. Az viszont 8300 környéke, vagy lejjebb kicsivel. Jól gondolom?
OTP részvényesek ide!