Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Angelo hétfő, 09:28
Előzmény: #5976  Dehogynincs

Nem csak erősen, de örökre megbukott Magyarország történelmének leghazugabb, legkorruptabb és legaljasabb miniszterelnöke!
Még egy ilyen aljas ember remélem, hogy soha többé nem fog Magyarország miniszterelnöki székébe ülni. 
Oda került Orbán ahová való, politikai szemétdombra és annak is a legmagasabb csúcsára!
Remélem a köztársasági elnökre is hasonló sors vár, tett érte eleget ő is.
badsector1
badsector1 hétfő, 09:26
Előzmény: #5978  kenyeres2
"ÖSSZEDŐLT A KÁRTYAVÁR: EGYMILLIÓ SZAVAZÓT VESZTETT A FIDESZ A VÁLASZTÁS ÓTA"
:))
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 09:22
Szentesi Zöldi László:" soha életedben nem dolgoztál normális munkahelyen
Ne haragudj az érdes megfogalmazásért, de ahonnan én jöttem, az ilyeneket, mint te, általában lapáttal vágták pofán.
„Magyar Péter azt üzente a »propagandista« újságíróknak, hogy hamarosan új állás után kell nézniük. Remek ötlet, az a lényeg, hogy mindenki felfogja, gondolom én.
Hanem, kedves Péter.
A fenyegetett újságírók (nem propagandisták, hiszen az te vagy...) nevében hadd jegyezzek meg három apróságot.
Az első az, hogy egyetlen ember döntheti el, hogy meddig akarok újságíró lenni: én magam. Akkor hagyom majd abba az újságírást, ha a német söröskorsók gyűjtése vagy az olasz ételek főzése annyira ellustított, hogy már semmit nem akarok közölni másokkal. Hogy azonban ez a nap mikor jön el, nem egy törpe, idegbeteg barom, feleségverő tuskó, nárcisztikus ideggóc - vagyis te - dönti el.
Amikor majd leteszem a lantot, te pont újra olyan senki leszel, amilyen voltál akkor, amikor térdig érő nyelvvel előre köszöngettél jobboldali politikusoknak, üzletembereknek, újságíróknak, azoknak, akiktől akkoriban hasznot és hatalmat reméltél.
A második megjegyzésem, hogy az a politikus, aki újságírókat fenyeget, függetlenül attól, hogy ő maga vagy az újságírók melyik politikai táborhoz tartoznak, pusztán azt jelzi ezzel a szöveggel, hogy fél a nyilvánosságtól és nem tűri a másként gondolkodást. Szoktasd magad a gondolathoz, hogy a szólásszabadságunkat soha nem tudod korlátozni, egyszerűen azért, mert nem lesz rá lehetőséged.
A szemétségeid miatt egyébként is előbb-utóbb irtózatosan megégeted magad. Arra sem lesz időd, hogy magadat megmentsd, így aztán az érdekes kis magánfrázisok sem csíráznak tovább a fejecskédben.
Harmadszorra pedig hadd emlékeztesselek arra, hogy harminc éve újságíró vagyok. Mindig a munkabírásomnak, a tehetségemnek és a tudásomnak köszönhettem, amit elértem. Erre joggal lehetek büszke. Vagyis maradok, ahol voltam, vagyok, ez teljesen természetes. Te viszont soha életedben nem dolgoztál normális munkahelyen, a feleségedre való tekintettel megtűrtek valami hivatalban, vagy ugattál egész nap láncra kötve.
Éppen ezért, valamint azért, mert férfiként, férjként, apaként megbuktál, egész álló nap hazudozol és gyűlöletet gerjesztesz a magyar társadalomban, inkább folyamatosan kussolnod kellene. Fogsz is hamarosan.
Ezt szerettem volna elmondani neked, Magyar Péter. Ne haragudj az érdes megfogalmazásért, de ahonnan én jöttem, az ilyeneket, mint te, általában lapáttal vágták pofán.
Szeretettel: Szentesi Zöldi László”
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 09:15
Előzmény: #5970  kenyeres2
1. MP miniszterelnökségig vitte.
2. OV nem volt köteles beülni a parlamentbe. Hiányzik valakinek?
3. OV átírta az alkotmányt személyi kultusszá. Amint megbukott, kiderült, hogy a formálisan megmaradt fékek és ellensúlyok működni is tudnak valamennyire, ha hagyják őket. Ez így volt a kádári diktatúrában is. Ott is voltak látszólagos intézmények. Például volt sóhivatalként működő országgyűlésünk is. OV alatt pedig rendeleti kormányzással működő országgyűlésünk volt.
4. Mindenki lát mindenféle véget.
5. Nem tudom, OV nárcisztikus pszichopata-e. De az biztos, hogy megbukott. Erősen megbukott.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 09:04
Előzmény: #5974  kenyeres2
Ennek mi köze van OV kedveléséhez?
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 08:46
Nyílt felszólítás egy Tiszástól - most kaptam privátban."Alulírott, az alábbi kérdések tisztázására szólítom fel Magyar Pétert, a Tisza Párt képviselőjét:1. A Tisza Párt szervezeti és működési szabályzata:Kérem, hogy haladéktalanul ismertesse a Tisza Párt szervezeti és működési szabályzatát. Egyúttal követelhetem, hogy nevezze meg a párt testületeit, valamint tisztázza, miért nincsenek hivatalos kongresszuson, átlátható módon és törvényesen megválasztott vezetői és tisztségviselői.2. A párt tagságára vonatkozó kérdések:Követelem, hogy tegye nyilvánossá a Tisza Párt mind a 28 tagjának nevét, és adjon magyarázatot arra, miért nincs lehetőség a pártba való belépésre.(Megjegyzés: A Tisza Szigetek nem képezik részét a Tisza Pártnak, mivel azok önszerveződő civil szervezetek.)3. Az anyagi támogatások és felhasználásuk elszámolása:Kérem, hogy részletesen és nyilvánosan számoljon el a Rendszerváltó kártya program révén beszedett támogatásokkal. Közölje pontosan, mire fordította ezeket az összegeket.Követelem továbbá, hogy tételesen ossza meg, kik és milyen összegeket kaptak az Ön által önként felajánlott európai parlamenti képviselői fizetésének egy részéből.A Tisza Párt működési aggályai:Amíg a fenti kérdések tisztázatlanok maradnak, a Tisza Párt – amelynek: nincs tagfelvételi lehetősége,nincsenek testületei, a tagoknak nincsenek jogaik,nincs gyűlése, kongresszusa, és nincsenek önálló jogkörrel rendelkező tisztségviselői – nem biztosítja a politikai életben való részvétel átlátható és jogszerű feltételeit. Ezért jelen állapotában a Tisza Párt nem tekinthető másnak, mint személyes haszonszerzés céljából létrehozott fedőszervezetnek.Kérem a fentiek haladéktalan tisztázását!" 
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 08:39
Na, akkor eleg gyorsan eljutottatok az utolsó szalmaszálig, last chance.
Nincs már vezéretek, elfutott mint Zalán a cserjésbe.
Lassan nyílnak a cellák ajtajai, a nép bosszúra szomjazik.
És lassan már nincs pártotok sem. Nemsokára már egy kártékony,  kihaló fajként lesztek nyílvántartva...:-)
Nincs már jövőképetek azt is elvitte a cica.
badsector1
badsector1 hétfő, 08:22
Irigység besszél belőled.
Fogadd el, hogy nem fogod a vâlasztasi eredményt megfordírani.
A rosszabb hírem az , hogy inkább azon törpölj, hogy két vagy három felé szakad a fidesz.:))
R00
R00 hétfő, 08:13
Előzmény: #5967  sityaki

Hányinger.
Soha többé Fidess!
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 07:26
Előzmény: #5969  kenyeres2
“Na, akkor elmagyarázom mi a baja lehet Magyar Péternek. 
1., Varga Juditnak akart bizonyítani, hogy ő sokkal jobb nála és többre viszi. De ez Varga Juditot nem érdekli. Van más férfi az életében, lett egy új szakmája, céget alapítottak és belekezdett egy nemzetközi podcast sorozatba. Petit bosszantja, hogy ignorálva van.
2., Nagyobb és jobb akart lenni Orbán Viktornál és a Parlamentben a felszólalásaiban alázni akarta. Orbán Viktor nem vette fel a kesztyűt, nem ült be a Parlamentbe.Petit bosszantja, hogy ignorálva van.
3.,
 Mit tud tenni vad dühében? Belerúg mindenkibe, akit csak ér. Legyen az ellenzéki, legyen akár Tiszás. Mindenkibe, és átírja az alkotmányt személyi kultusszá, ezzel Magyarország hivatalos államformája Köztársaságból észak-koreai mintára Önkényuralom lett. Mindent, de a világon mindent kontrollálni akar. 
4., Hogy mi lesz ennek a vége, azt szerintem mindenki látja. 
5., A nárcisztikus pszichopatát csak no contacttal lehet leszerelni. Abba beleőrül.A kevélység a bukás táptalaja” !
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 07:24
“Na, akkor elmagyarázom mi a baja lehet Magyar Péternek. 1., Varga Juditnak akart bizonyítani, hogy ő sokkal jobb nála és többre viszi. De ez Varga Juditot nem érdekli. Van más férfi az életében, lett egy új szakmája, céget alapítottak és belekezdett egy nemzetközi podcast sorozatba. Petit bosszantja, hogy ignorálva van.2., Nagyobb és jobb akart lenni Orbán Viktornál és a Parlamentben a felszólalásaiban alázni akarta. Orbán Viktor nem vette fel a kesztyűt, nem ült be a Parlamentbe.Petit bosszantja, hogy ignorálva van.3., Mit tud tenni vad dühében? Belerúg mindenkibe, akit csak ér. Legyen az ellenzéki, legyen akár Tiszás. Mindenkibe, és átírja az alkotmányt személyi kultusszá, ezzel Magyarország hivatalos államformája Köztársaságból észak-koreai mintára Önkényuralom lett. Mindent, de a világon mindent kontrollálni akar. 4., Hogy mi lesz ennek a vége, azt szerintem mindenki látja. 5., A nárcisztikus pszichopatát csak no contacttal lehet leszerelni. Abba beleőrül.A kevélység a bukás táptalaja” Kevesebb jelenjen meg
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 06:37
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 17:19
Előzmény: #5965  Phylaxa
Ha nem kapják meg a juttatást, akkor perelhetnek, de nem kötelezi őket erre semmi.
Visszlépőkön azokat érted, akik egy lépést sem tettek maguktól, csak visszatuszkolták őket az állami rendszerbe, amiben eleve benne maradtak háromnegyedrészben?
2010-ben a hatalomba visszaszavazott Orbán a 2 millió forintot meghaladó végkielégítés-részt sújtotta 98%-os elvonással. Az Alkotmánybíróság több határozatban (köztük a visszamenőleges hatályt megsemmisítve) tiltotta meg a törvény alkalmazását.
A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága  is elmarasztalta Magyarországot, mivel a különadó sértette a tulajdonhoz való jogot.
A jogellenesen levont adókat – bizonyos korrekciókkal, mint a korábbi SZJA és EHO levonása – a kormány döntése alapján visszatérítették az érintetteknek.
https://index.hu/gazdasag/2014/09/30/98_szazalekos_kulonado_torveny_vegkielegites/
Phylaxa vasárnap, 15:44
Előzmény: #5964  Dehogynincs
Az elv ugyanaz szerintem, csak itt ha tényleg nem kapják meg a végkielégítést ( törvényesen járó összeg), akkor perelniük kell. Mindenesetre többet nyer a ki nem fizető, mint amit majd ki kell fizetnie. Ahogy a nyugdíjpénztár is, hiszen nagyon sokan visszaléptek.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:38
Előzmény: #5963  Phylaxa
különbségek:
1. A miniszteri juttatások kb. 350 millióra rúgnak, a nyugdíjpénztárak vagyona háromezermilliárd akkori forint volt. Ma már hatezermilliárd forint körül járna.
2. A nyugdíjpénztárak kifosztásához módosítani kellett az alkotmányt és körül kellett metélni az alkotmánybíróság hatáskörét.
3. A nyugdíjpénztárak kifosztásával megvárták a soros önkormányzati választásokat.
4. 2011-ben a pénztártagokat a kormányzat söpörte el, a bukott minisztereket meg államtitkárokat pedig a népharag.
5. A hárommillió pénztártagból százezren nem ijedtünk meg, most mintha csak az egy szem Havasi Bertalanban maradt volna valami kurázsi.
A bukott kormány miniszterei nem perelnek, hanem egy kárpátaljai gyermekotthonnak ajánlják fel a juttatásaikat. Nem tudom, mit tesznek az államtitkárok. 
Nem vagyok jogász, de ha perelnének, akkor akár nyerhetnek is, ám a mérleg másik serpenyőjében ott a népharag a többnyire milliárdos miniszterekkel szemben, akiknek ezek a tízmilliós összegek csak aprópénznek számítanak.
Phylaxa vasárnap, 12:20
Előzmény: #5960  Dehogynincs
Más téma csak ide illik: mit gondolsz a végkielégítések ki nem fizetésének kihirdetéséről? Nem hasonló a nyugdíjpénztári átlépés beijesztéséhez?
offshort
offshort vasárnap, 11:51
tudom h kenyeres pajtást kérdezted, 
nem néztem végig a videot mert ismerem a frázisaikat, de azért sejthető az első pár perc után h 
a háttérhatalom, szabadkőművesek, rocsildok  ..... stb , .... konteo konteo hátán!
mit lehet várni bogár, boros "tudományától"? 
(desszertnek még egykis drábik meg bajerzsóti-bá hiányzik! :)) 

az alatta levő hsz-okba én is beleolvastam, 
egy darab ellenvéleményt se láttam, igy hát azt feltételezem 
hogy még mindig az erős cenzurálásnál tart  ez a yt csataorna, 
vagyis ami ellentétes vélemény érkezne azt törlik,  jó ' fideszes szokás szerint!
még megmaradtak bennük az elmult 16 év reflexei! 
sasa44 vasárnap, 11:13

Bocs, hogy beleszólok, de Kenyeres úrtól ne várj választ, ő nem az ész embere. Magyarázatot sose várj tőle.
Ő csak egy faszbúk linkelgető faszkalap. Ennyire telik nála az értelem: oszt jónapot és Boldog Karácsonyt.
Ennyit tud...

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek