hát ezt magkaptad Toka Ur! :) (bt55 4454) de belefogalmazta a chatdivatos "kognitiv diszonancia" kifejezést, szóval mint kocsmaértelmiségi naprakész! . mellékesként a magyar nép szégyene ov, rogán, kosa, szijjárto, lázár, ... stb fideszesek de ne törödj vele, nem várható el tőled h átlásd! . "a nép hátán szántani lehet, ha nemzeti színű az eke" (Mikszáth)
Igen fel is lesznek hatalmazva, csak ki kell már nyomozni hogy vesztette el a közpénz, közpénz jellegét.Sokan ezt szeretnék tudni.Nekünk nem eleg Lajos tudományos magyarázata.
panyi szabolcsok, szabó bencék, magyar péterek, tarr zoltánok, ruszin szendi romoluszok és sorolhatnám, elmondom mi a közös: mind azzal "nőtte" ki magát, hogy elárulták saját magukat és vele együtt a közösségüket. Ez a magyar nép szégyene és a kognitjv disszonancia országa, hogy ilyen hiteltelen, hitvány embereket akartok felhatalmazni. De a külügyminiszter áruló, mert egyeztet egy ország másik miniszterével. :D Betegek vagytok. :D mocskos globalista, bolsevik, szarok. Hazaáruló senkik.
Köszönjük Tisza párt nevében BT55 Úr.Igen a masik oldal kommunista ahol transzferek vannak és allamilag kijelolt stromanok-akik ráadásul Dubajozni is szeretnek...vagy már ki is koltoztek.
Köszönöm Toka Úr, IT, az állami szektornak azért dolgozunk, de nem vagyunk beütve hozzájuk. Korábban írtam, hogy elég régóta nem szavaztam senkire, de úgy tűnik, hogy lassan meggyőznek. Nézze, én az elmúlt 16 évben alapoztam meg az egzisztenciámat, az előző rendszerben nem láttam a kiutat, egy időre le is léptem az országból. De elfogadom, hogy más nem tudott boldogulni a mostani rendszerben és azt látja, hogy egy másikban tudna, az szavazzon MP-re.
Ha a cége körül minden rendben, nem kell aggódnia Fernandó Úr.Nyugodtan szavazzon a Tisza pártra.Ha az epiitőiparban tevekenykedik, még örülhet is, épül majd pár börtön.Gondolom azert mondja Peter hogy Rács, Rács, Rács...
a te felcopo posztodra is illene ragálni! lölö(ov)1700mrd, tibipista300mrd, mato650mrd! (szijj, garancsi, jászai, rogán, lázár nem említve) mato-t mikor hallgatják ki? ..... ja hogy dubajból már nehéz lesz prezentálni szar, jellemtelen gerinctelen tolvaj fideszeszek, m.o. történelmének legnagyobb tolvajai! akik védeni próbálják a tolvajokat, azok meg kollaboránsok!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!