A forintról is 10 percenként tudósítanak, tök ellentétes címekkel, közben figyelem az árfolyamot és ugyanott van. Szerintem önmagukat szórakoztatják. Baromi színvonaltalanná váltak a portfoliós cikkek. A tulaj nem látja, hogy a jelenlegi gárda alkalmatlan?
A PE túl kiszámítható vállalat, az eredményibe nincs semmi meglepő. Nyugisan hozza a terv szerinti számokat. Se többet se kevesebbet. Ez miatt egy óvatosan emelkedő csatornába mozog évek óta, nézzetek rá hosszabb időtávon az árfolyamra. Mivel nem kis cégről beszélünk néhány millióval nem lehet spekulálni az árfolyamot mint xtend kategóriába. Marad a nyugdíjas emelkedés.
Paródia már. Ilyen irreleváns cikkek egy kft-ről az megy : A Böllér-Ker Kft. visszahívja a forgalomból az általa forgalmazott Oregánó morzsolt termék minden kiszerelését olívalevél szennyezettség miatt, bár a termék fogyasztása nem jelent élelmiszerbiztonsági kockázatot.
OFF Ja azt én is figyelem, hogy felvehettek valami háborús tudósítót, mert tobb a cikk arról, hogy mely ukrán falu déli részét támadja ez vagy az, mint arról, hogy mi a helyzet az MNB kamattal vagy a tőzsdével. Mondjuk ez is fontos, az is fontos, csak talán picit elcsúszott a mérleg. ON
Nem örülök, hogy Portfolio nem hoz cikket szeretett részvényünkről, de hát alapvetően a kezükben a döntés, hogy miről írnak és miről nem, vagy csak ritkán. És hát valljuk be, hogy valószínűleg a PE nem a legizgalmasabb, legpopulárisabb story befektetői szemmel. Ellenben sajnos a láthatatlanság határán billegő, kis léptékű cég, még a BÉT-en is. Persze mondhatjuk, ha írnának róla, akkor lenne nagyobb érdeklődés is, de ehhez egy aktív, transzparens kommunikáció kellene a cégtől - nem negyed éves termelési jelentés, amiben semmi újdonság, meglepetés nincs, ellenben egyre inkább irreleváns a tartalma. Hírlevél, befeketői tájékoztatás, bárakármi. Valami, ami hír értékkel bír, így megér egy cikket a PF-nak. Ha a legújabb ketrec a 60-as években készült orosz tankon nagyobb az érdeklődés, azaz többen kattintanak rá az olvasók, akkor arról fognak írni.
Eddig 700db-os forgalom. Úgy néz ki, hogy visszacsorog 1700Ft alá. A jelentés után nem ilyen teljesítményt vártam a részvénytől. A Portfolio viszont nem okozott csalódást.
PannErgy célár: 2.322 Ft
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)