Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Legutóbb az ONDSal jàtszottam ezt el,igaz az csak 3ig ment,de egynél adtam🙂 Tegnap CRKNt vettem mert nagyon filléres (0,145ért) és forgalom is kezdett benne nőni,előbb 25%on volt.
Én ennek a hobbinak azt a változatát űzöm, amikor 1 dollár alatt bevásárlok, három napig ülök rajta, csalódottan kiszórom és utána megy fel 10 dollárig, de 2 dollár felett már nem veszem vissza, mert már drága, hisz nemrég még egy dollár alatt volt....:) (pl. LAES tipikusan ilyen volt nálam)
Pomperj listáin, csak olyan cégek vannak, amiknek nyitáskor 2$ felett van az ára és még a forgalom is viszonylag magas. Az igazi filléres Microcap-ek nem lesznek rajta.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.