Topiknyitó: sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 21:46

YOLO trades  

Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!

A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bandita csütörtök, 22:53
Előzmény: #12  vaczak
Jogos, csak ezt mondták 10-12-14-nél is.
Céláram 20, de ha száguld, emelem:)
mereszZenesz csütörtök, 22:51
Előzmény: #18  Gaben1
Igaz, nem engem kérdeztél de 52 hetes mélypontrol pattant fel. Más oka egyelőre nincs a rallynak  ;  )
Gaben1 csütörtök, 22:45
Előzmény: #17  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
GFAI-ról érdekelne a véleményed?!
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 22:38
Előzmény: #13  Gaben1
SOUN - en voltam az orszagban az elso ember, aki ebbol vett 2 dollaron, utana indult be az elso rally 5-re, de erdemes lett volna tartani 2,5 evig a 12x nyerohoz... Azt is azert dobtam el, mert tulsagosan kiismertem a ceget es budos lett. Ma is budos, mar nem piszkalom, mehet barmeddig. 

TRAW - biotechben 2022-ben nagy fajdalmam volt, messzirol kerulom :)
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 22:37
Előzmény: #11  Bandita
rohadtul igazad volt, de en nem foglalkoztam vele. valamikor nyaron megvizsgaltam RUM-ot, be is regisztraltam a platformra es 100% trumpos alusisakos baromsagokkal van tele. ennek szamomra nincs gazdasagi erteke, aztan kiderult, hogy a reszveny arfolyam azota nyomhatott +150%-ot gond nelkul. a büfik le se szarjak mi van a cegben, minden scam nagyot megy most.

SES AI - akkugyartas + valami AI, nem is ertem... Elvileg egy jobb akku, made in USA, vannak dron akksijaik is. Ezt ma talaltam. 

https://finviz.com/quote.ashx?t=SES&p=d
mereszZenesz csütörtök, 22:34
RUM nagy buli . Grat a türelmedhez 🙂
mereszZenesz csütörtök, 22:32
Traws Pharma Inc (TRAW) vettem ma tovább.. Még 10 dolláron is tudtam csípni belőle...
Gaben1 csütörtök, 22:32
Előzmény: #4  Scubi
Sziasztok!
Régi olvasó vagyok. Köszi a tippeket! Sounból korán kiszálltam, pedig régóta bent voltam... Most GFAI- ra várok nagyon, remélem repül még sokat.. . Hogy látjátok?
vaczak csütörtök, 22:23
Ok, de most már magasan van..:) Igazából nyomni kellene egy resetet, de nehéz (és nem is túl üdvözítő) elfeledkezni arról, hogy milyen utat jártak be és ténylegesen mennyi bevétellel rendelkeznek 
Bandita csütörtök, 22:14
RUM-ot nem győztem visszafogottan, de elégszer beírni. 
A fél Trump kormány benne van!
Tiktok us ban miatti lehetőséget is emlegetnek, cloud biznisz, és még ki tudja mi várható. 
vaczak csütörtök, 22:08
A múltkori FED-es buli utáni beesésnél vett kvantumvacakok mindegyike az eladáshoz képest minimum plusz 40 százalékot ment, ez rontja némiképp a karácsonyi hangulatot. Ma lezártam ay ONDS trade-et is. A kérdés ami foglalkoztat, hogy mekkora korrekciónál merjem visszavenni pl. az RGTI-t, ARQQ-t, RCAT-et és a többit a mi szépen termelt decemberben (is). Én sajna hajlamos vagyok a FOMO-ra. Lehet normál időszakban inkább rövid trade-ekre (pl. nyitás utáni agresszív beverést követő felpattanások) kellene átállnom. A LAES is fájdalmas, volt belőle 1 dollár alatt elég sok. Ezek a micro float-os cuccok kikészítenek a végén. 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 22:06
Előzmény: #8  Grapes2
UMAC kizarolag Trump jr miatt erdekes. Kinai vackokat csomagolnak at, nincs ebben semmi erdemi biznisz jelenleg, de ha a szandek megvan hozza, akkor lesz beloluk alkatresz gyarto. Szerintem nem lesz, pump and dump.

LAES ma hallottam rola eloszor, de nagyon erosnek nez ki, korrekcioban bele lehet venni, ha egyaltalan lesz. 
Grapes2 csütörtök, 22:03
Előzmény: #7  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Umac, laes? 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 22:00
Előzmény: #6  Grapes2
UAVS nekem anno szivas volt, 10 ezer dollar feletti arfolyamon voltam benne (1000x reverse split volt azota). Nekem ez nagyon meredek es nem fogok venni.
LITM uran es litium Kanada, Namibia, kanadai banyasz cegek extrem kockazatosak, kihagyom
Grapes2 csütörtök, 21:55
Előzmény: #3  Scubi
Short zarasok miatt vagy egyéb? Tudjuk mennyi short van benne? 
Litm, mi a sztori ott? Ma láttam meg csak! 
Uavs-t napok óta nezem, lehet jó beszálló :)
Scubi csütörtök, 21:54
és természetesen az RCAT.
Scubi csütörtök, 21:53
Előzmény: #3  Scubi
LITM érdekes lehet
Scubi csütörtök, 21:52
Előzmény: #2  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
UAVS, ma indul
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 21:48
Meglatjuk megel-e egy WSB light topic a pf-en :)

Figyelolistamon a dronos cegek, mert hamar szalltam ki a karacsony miatt:
RCAT, PDYN, UMAC, ONDS, KITT, ACHR

ABAT es LAES a ff topicbol.

friss hírek További hírek