Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
slash
slash ma, 15:59
Előzmény: #5422  Goldstein17
De bírnám. Asszony is kivirágzott mióta kivettem a melóból. Minden du 5kor vonszolom magam haza az utcán és mindenki otthon van! 30-70ig. kimegyek a kertbe a szomszéd fürdik a mediben és abban a pillanatban megy le a nap amikor kiérek a kertbe. ennyi bammeg! elment a nap. eladtam a mámat a holnapért. 
Freszelés ma, 15:47
a lottó ötös is micsoda csapás sokaknak.
én azért tennék egy próbát azzal is. :D
Goldstein17 ma, 15:24
Előzmény: #5422  Goldstein17
... ábrándoznak...
Goldstein17 ma, 15:23
Előzmény: #5419  slash
"kertbe molyolok, tengerbe vagyok vagy csak bámulom az eget!" - hidd el, nem bírnád sokáig. A klasszikus fire, amiről itt sokan ábrándozok nem kiváltság, hanem büntetés.  
Freszelés ma, 15:13
Előzmény: #5418  tihamer
Kínában be tudták vezetni, mert ott azért nincs akkora demokrácia. Itt viszont valami olyasmi van, így pont azok akiket ez fogna ellene mennek majd.
ORK
ORK ma, 15:10
Előzmény: #5414  Firekiller
Nem vagyunk büntiben, Fatfire sem, mások sem...egyszerűen a magadfajta emberek mentalitásával nem tudunk, akarunk azonosulni. Nem akarunk röhögő fejekkel kommunikálni..ekézni a másikat, helyesírási hibákba belekötni. Ezeket meghagyjuk neked.FIRE témában vagy ehhez kapcsolódó beszélgetésben szívesen résztvennénk, de ezt lassan kiírtottad innen. Politizáló, fikázó, "kihaénnem" társalgást olvashatunk az Orbán takarodj meg bilincs bilincs nevű egybites topikokban. Amennyiben fenti témák szóba kerülnek és itt vagyok, szívesen beszállok a beszélgetésbe. Szép napot!
slash
slash ma, 15:02
Előzmény: #5416  tihamer
Én már felnőttem! Szeretnék jelentkezni az alapjövedelemre! Elfáradtam, elegem van! Lesz értelme az életemnek! kertbe molyolok, tengerbe vagyok vagy csak bámulom az eget! kib.om a telefont Nokia 3210 benne anyám száma meg a családé meg a doki és adios! 
tihamer
tihamer ma, 14:50
Előzmény: #5417  Freszelés
"Így a társadalom méginkább szétesik, lezüllik." 
.
Hacsak be nem vezetik az egyéni osztályozós pontrendszert, mint Kinában. Ez majd talán kordában tartja , illetve kontroll alatt a széles tömegeket .
Freszelés ma, 13:58
Előzmény: #5416  tihamer
Az unatkozó tömegeknek több idejuk lesz fogyasztni... a föld meg nem fogja elbírni ezt. A társadalom meg azt, hogy mentálisan a tömegek leépülnek, mert az "alacsony tömegnek" kellenek a keretek, az hogy irányítva legyenek - sajnos. Így a társadalom méginkább szétesik, lezüllik.
tihamer
tihamer ma, 13:13
Előzmény: #5398  Freszelés
"- Mit lehet tenni a tömeges munkanélküliséggel?
Elon Musk:
 Ez óriási társadalmi kihívás lesz. Szerintem végső soron valamilyen egyetemes alapjövedelemre lesz szükségünk. Nem hiszem, hogy lesz más választásunk. Szerintem ez elkerülhetetlenül szükségessé válik.
- Tehát ez azt jelenti, hogy világszerte fizetést kapnak majd a munkanélküliek? Azért, mert egyszerűen nem lesz munka, mivel a gépek és a robotok átveszik az emberek helyét?
Elon Musk: Egyre kevesebb olyan munka lesz, amit egy robot ne tudna jobban elvégezni. Ugyanakkor az előállított termékek és szolgáltatások mennyisége rendkívül magas lesz. Az automatizáció miatt szinte minden nagyon olcsóvá válik.A nehezebb kérdés inkább az, hogy az emberek hogyan találnak majd értelmet az életükben. Sokan ugyanis a munkájukból merítik az életük értelmét. 
Ha már nincs szükség rád, ha nincs szükség a munkádra, akkor mi ad értelmet az életednek? 
Érzed még, hogy van jelentőséged? 
Vagy haszontalannak érezned magad?"
.
Mindenki FIRE lesz. De ehhez az életmódhoz fel is kell nőni .
N0MAD kedd, 13:31
Előzmény: #5414  Firekiller
pedig maguktól is megritkultak amióta nem fizetik a tevékenységeket.
Még olyat is elpöttyentett hogy nem ér rá mert dolgozik.
sit transit gloria mundi
Firekiller
Firekiller kedd, 11:32
ork, spiller hogy van a büntiben?
Zanza2 hétfő, 21:14
Van aki b@szik, van aki meg ráb@szik.
N0MAD hétfő, 20:20
Előzmény: #5411  Firekiller
némelyik nő mind egyforma.
Firekiller
Firekiller hétfő, 18:04
minél inkább hull a hó annál inkább havazik 💅👍
N0MAD hétfő, 17:57
A pénz olyan mint más dolgok.
Firekiller
Firekiller hétfő, 15:23
a 2 méteres ember magas!👍🦶
tihamer
tihamer hétfő, 15:19
Előzmény: #5407  tihamer
"Eladod a házad, csak azért, mert estek az ingatlanárak? Nem. S azért, mert emelkedtek? Azért sem. Cselekedj így a befektetéseiddel is." 
.
"Minél egyszerűbb és minél unalmasabb a portfóliód, minden felmérés szerint annál többet fog hozni. " 
.
Ez így van.👍
A befektetés egyszerű, de nem könnyű.
Goldstein17 hétfő, 07:17
Előzmény: #5403  fatihszultan
Relatív deprivaciónak. Kevésbé "tudományosan", minden viszonylagos. Ezt is sikerült megfejteni:)
N0MAD hétfő, 06:52
Előzmény: #5403  fatihszultan
Le is minuszolták :D
fatihszultan hétfő, 06:21
Előzmény: #5399  N0MAD
Ezt hívja a pszichológia/szociológia deprivációnak. Hasonló példákat hoztak fel az előadáson, mikor ezt tanultuk.
Firekiller
Firekiller vasárnap, 19:20
spiller büntiben van 🤣🤣🤣🤣
Freszelés vasárnap, 18:27
Előzmény: #5400  Firekiller
nem mondtam hogy mindenki úgy működik, mint ahogy leírtam. de hogy sokan, az tuti.

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek