Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 11. 29. 10:34

NUTEX mindenkinek  

https://www.bet.hu/newkibdata/129160501/S_K_K_241128.pdf
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Csibefasirt
Csibefasirt ma, 22:17
Előzmény: #8140  Dr.Emu
Juni 13, az idopont nekem nem jo, de ha valami konkret cselekves lenne, szivesen beszallok a pakkommal. Majd lehet irok mailt a cimre.
csuloktata ma, 17:54
Előzmény: #8110  debepe

Előre!
Amennyiben elérik azt az alapszabállyal, hogy rajtuk kívül minden más tulajdonos részvételét ellehetetlenítik a közgyűlésen, az nem a joggal való vissza élés?
Ez egy nyilvánosan működő Rt, amelyben a többségi tulajdonosi kör eléri azt, hogy a kisebbségi tulajdonostól megvonja a közgyűlésen való részvételi jogot.
Ezt a cégbíróság, a jegybank, mint felügyeleti szerv szó nélkül hagyja. Csak a törvény betűjét vizsgálja, s lényegében a gazember fehér galléros maffiózót támogatja.
Elérhető valahol egy összefoglaló, hogy melyek azok az eszközök amivel ellehetetlenítik a közgyűlésen való részvétel jogát?
Dr.Emu
Dr.Emu ma, 17:16
Előzmény: #8134  Csibefasirt

Debepe 8110-es hozzászólás.
Hallgasd végig !
Úgy néz ki van egy tulajdonostársunk, aki nem sajnálva időt, pénzt, társasági ügyekben jártas ügyvédtől jogi segítséget kérve, minden fórumon neki ugrik Csereklei "fővezérnek".
Nekünk pedig nem ártana támogatnunk. Főleg tudva azt, hogy vagy kilopja a cégből a pénzt és akkor 0 azaz 0 Ft lesz a részvényeink értéke (lásd Manopi példáját) vagy sikerül megbuktatni és akkor 35 Ft. Gondolom mindenki ez utóbbi reményében fektetett a cégbe.
ronaldinyo ma, 14:28
akárhogy nézem ez egy tolvaj is ország-inge vegye fel -nem inge ne vegye fel.ennyi
ronaldinyo ma, 14:28
Előzmény: #8136  Spam
miért és orbán? tiborc? mészaros? rogánN -pintér- szijjártó-semjén stb?
MANOPI
MANOPI ma, 13:17
Előzmény: #8133  Dr.Emu
  Csereklei a HUMET-PBC North America Inc cégből is átpakolta az értékeket egy másik cégbe.                          SEMMI baja nem lett.  Van még a számlámon 400 000 darab  Humet Pbc részvény, Frankfurti tőzsdéről kivezették  ( minden tájékoztatás nélkül,  ÉRTÉKE 0 forint ) .  Anno még írtam Vancouverbe a cég  címére levelet , visszajött,hogy kézbesíthetetlen.         Ennyit Cserekleiről.    Sokat-nagyon sokat beszéltem erről Civinnel.         Én azóta már túltettem magam az egészen.                                    Csak leírtam amit én tudok Cserekleiről.  Ennyi.  A mostani Nutexről nem írok semmit.  Mindenki csinál amit akar. 
Spam ma, 12:50
Nem fél ez a csereklei, hogy egyszer valaki lemegy és spontán félholtra és nyomorékra veri? Akkor aztán b*hatja a pénzét...
Konnyvizsgalo_ ma, 12:35
Előzmény: #8134  Csibefasirt
semmi, 13-on van:)
Csibefasirt
Csibefasirt ma, 12:01
Mi lesz 13 an?
Dr.Emu
Dr.Emu csütörtök, 18:18
Előzmény: #8118  VT24

Ezek szerint most ott tartunk, hogy a részvények után átlapátoljuk a befektetési jegyeket is az NT Asset Kft.-be. (igaz közgyűlési határozattal, ahol viszont senki nem vehetett részt az ügyvezető kivételével) Valaki azt magyarázza még meg nekem, hogy miért jó az a részvényeseknek, hogy egy egyszemélyes Kft. vezetője rendelkezik a Nutex NyRt. teljes vagyona felett, mindenféle kontroll nélkül. Az is Igaz, hogy ez a személy itt is ott is Csereklei Gábor. Talán már nem olyan egyszerű egy cég vagyonát eltüntetni egy hajléktalanra történő átírással, mint korábban, de az irány nagyon hasonlít korábbi történetekre.
A nagy kérdés az, hogy meddig hagyjuk ezt, és továbbra is asszisztál-e mindehhez az MNB.
Mindenesetre a jún. 13.-i rendezvény arra tökéletes, hogy megnézzük hányan vagyunk akik esetleg tenni is akarunk valamit.
Az alap, hogy az MRP szervezetre átruházott 18%-ot túl kell lépni.
--siemens-- csütörtök, 12:57
Előzmény: #8131  gipsy
Hagyjuk! Igazad van!....... venni akarom!......... Így most megerősítettelek?
gipsy
gipsy csütörtök, 12:50
Előzmény: #8130  --siemens--
Tudom én, hogy hányas a kabát. Te vagy, aki mindenkit lebeszél a Nutexről, közben folyamatosan lesi, és mérgelődik, közben úgy csinál, mintha nem érdekelné, mégis mindig itt lebzsel...vajh miért?
--siemens-- csütörtök, 12:44
Előzmény: #8128  gipsy
Mondom, hogy előbb tájékozódj...... Sok sikert!
Konnyvizsgalo_ csütörtök, 12:41
Előzmény: #8119  debepe
Köszi az infót. 
Én is részvényes vagyok, érzésre abban az időben vásároltam, amikor dr. Morvai. Teljesen hihetetlen volt az akkori "ajánlat" én spekulatív céllal vásároltam és ezzel a céllal tartom is a részvényeket. 
Drukkolok nektek (meg az összes érintett, egymástól független dokinak), de én maradok a fotelben popcornnal, sörrel!:)
gipsy
gipsy csütörtök, 11:33
Előzmény: #8126  --siemens--
Ezt te kérdezed egy hetes regisztrációval?  Kemény vagy, mint az orosz tél....
libsi csütörtök, 10:51
Közleményekből , közgyűlésekből , javadalmazási programból, lózungokból nincs hiány , csak érdemi munkából .
--siemens-- csütörtök, 09:37
Előzmény: #8123  gipsy
Igen! Ez annyira új fejlemény, hiszen még ilyen nem történt a múltban (10 év) ez lesz az első. Jó reggelt, idáig hol voltál?
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 08:55
Előzmény: #8118  VT24
Kozlemenybol, meg kozgyulesi hatarozatbol tudnak gyartani vegtelen mennyiseget, de kezzel foghato produktum 0... jatszadozas
pedaz
pedaz csütörtök, 07:28
"...mely(ek) eredményeképpen az NT Asset Management Kft. további akvizícióra is felhasználható eszközöket szerezhet."
Nem mindegy, hogy további -akvizíciókra is felhasználható-,
vagy -további akvizíciókra is- felhasználható.
Lényeg, hogy júniusban is lesz közgyűlés. Továbbá pozitív fejlemény, hogy már nem csak ötéves terv, hanem tízéves terv is van.
gipsy
gipsy csütörtök, 07:04
Itt az a kérdés, hogy miért van szükség tőkeemelésre? Itt valami készül?
debepe csütörtök, 06:33
Előzmény: #8121  12345
Egyetértünk.
Június 13-án pedig aki úgy érzi hogy tudna érdemit hozzátenni a folyamathoz, vagy csak szeretne értesülni a dolgok jelenlegi állásáról annak Kecskeméten a helye.
12345 csütörtök, 06:29
Előzmény: #8119  debepe
Morvai úr egy igazi tökös csávó! Nem nyeli le hogy ezek lenyúlják azt  pénzt amiért ő tanult és megdolgozott! Kár hogy nincs hasonló részvényes többi papírba is!

Topik gazda

ronaldinyo
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek