Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 11. 29. 10:34

NUTEX mindenkinek  

https://www.bet.hu/newkibdata/129160501/S_K_K_241128.pdf
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Csibefasirt
Csibefasirt ma, 12:01
Előzmény: #8133  Dr.Emu
Mi lesz 13 an?
Dr.Emu
Dr.Emu csütörtök, 18:18
Előzmény: #8118  VT24

Ezek szerint most ott tartunk, hogy a részvények után átlapátoljuk a befektetési jegyeket is az NT Asset Kft.-be. (igaz közgyűlési határozattal, ahol viszont senki nem vehetett részt az ügyvezető kivételével) Valaki azt magyarázza még meg nekem, hogy miért jó az a részvényeseknek, hogy egy egyszemélyes Kft. vezetője rendelkezik a Nutex NyRt. teljes vagyona felett, mindenféle kontroll nélkül. Az is Igaz, hogy ez a személy itt is ott is Csereklei Gábor. Talán már nem olyan egyszerű egy cég vagyonát eltüntetni egy hajléktalanra történő átírással, mint korábban, de az irány nagyon hasonlít korábbi történetekre.
A nagy kérdés az, hogy meddig hagyjuk ezt, és továbbra is asszisztál-e mindehhez az MNB.
Mindenesetre a jún. 13.-i rendezvény arra tökéletes, hogy megnézzük hányan vagyunk akik esetleg tenni is akarunk valamit.
Az alap, hogy az MRP szervezetre átruházott 18%-ot túl kell lépni.
--siemens-- csütörtök, 12:57
Előzmény: #8131  gipsy
Hagyjuk! Igazad van!....... venni akarom!......... Így most megerősítettelek?
gipsy
gipsy csütörtök, 12:50
Előzmény: #8130  --siemens--
Tudom én, hogy hányas a kabát. Te vagy, aki mindenkit lebeszél a Nutexről, közben folyamatosan lesi, és mérgelődik, közben úgy csinál, mintha nem érdekelné, mégis mindig itt lebzsel...vajh miért?
--siemens-- csütörtök, 12:44
Előzmény: #8128  gipsy
Mondom, hogy előbb tájékozódj...... Sok sikert!
Konnyvizsgalo_ csütörtök, 12:41
Előzmény: #8119  debepe
Köszi az infót. 
Én is részvényes vagyok, érzésre abban az időben vásároltam, amikor dr. Morvai. Teljesen hihetetlen volt az akkori "ajánlat" én spekulatív céllal vásároltam és ezzel a céllal tartom is a részvényeket. 
Drukkolok nektek (meg az összes érintett, egymástól független dokinak), de én maradok a fotelben popcornnal, sörrel!:)
gipsy
gipsy csütörtök, 11:33
Előzmény: #8126  --siemens--
Ezt te kérdezed egy hetes regisztrációval?  Kemény vagy, mint az orosz tél....
libsi csütörtök, 10:51
Közleményekből , közgyűlésekből , javadalmazási programból, lózungokból nincs hiány , csak érdemi munkából .
--siemens-- csütörtök, 09:37
Előzmény: #8123  gipsy
Igen! Ez annyira új fejlemény, hiszen még ilyen nem történt a múltban (10 év) ez lesz az első. Jó reggelt, idáig hol voltál?
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 08:55
Előzmény: #8118  VT24
Kozlemenybol, meg kozgyulesi hatarozatbol tudnak gyartani vegtelen mennyiseget, de kezzel foghato produktum 0... jatszadozas
pedaz
pedaz csütörtök, 07:28
"...mely(ek) eredményeképpen az NT Asset Management Kft. további akvizícióra is felhasználható eszközöket szerezhet."
Nem mindegy, hogy további -akvizíciókra is felhasználható-,
vagy -további akvizíciókra is- felhasználható.
Lényeg, hogy júniusban is lesz közgyűlés. Továbbá pozitív fejlemény, hogy már nem csak ötéves terv, hanem tízéves terv is van.
gipsy
gipsy csütörtök, 07:04
Itt az a kérdés, hogy miért van szükség tőkeemelésre? Itt valami készül?
debepe csütörtök, 06:33
Előzmény: #8121  12345
Egyetértünk.
Június 13-án pedig aki úgy érzi hogy tudna érdemit hozzátenni a folyamathoz, vagy csak szeretne értesülni a dolgok jelenlegi állásáról annak Kecskeméten a helye.
12345 csütörtök, 06:29
Előzmény: #8119  debepe
Morvai úr egy igazi tökös csávó! Nem nyeli le hogy ezek lenyúlják azt  pénzt amiért ő tanult és megdolgozott! Kár hogy nincs hasonló részvényes többi papírba is!
--siemens-- csütörtök, 05:59
Előzmény: #8117  csillagszemu
Ha-ha-ha..... Tartás! Nagyon jó........
debepe csütörtök, 05:43
Előzmény: #8112  Konnyvizsgalo_
Semmi kapcsolat nincs Morvai és Holba között. Morvai orvoskent praktizál, vett nutex részvenyt és aktívan tesz az ellen az ámokfutás ellen amit csereklei és huber képvisel, az ellen ami a tőzsde és az NyRT fogalmának meggyalázása. Morvai nem a fotelből acsarkodik hanem kézbe vette az eddig elhibázottnak látszó befektetését. Morvai egy olyan jogi és korrupciós környezetben küzd sok cserbenhagyott részvényesért ahol sokan feladták volna már a harcot.
Holbáról annyit tudunk politikai ambíciói voltak valaha.
A két ember nagyon távol áll egymástól minden tekintetben.
Ez egy független látásmód, a tévedés jogát fenntartom.
VT24 csütörtök, 00:29
Előzmény: #8117  csillagszemu
csillagszemu
csillagszemu csütörtök, 00:10
Még most sem tudjuk szerintem!
Még mindig tartás!!!!!
csillagszemu
csillagszemu csütörtök, 00:08
Előzmény: #8114  --siemens--
Senki sem tudta anno, nem most! Hogy itt mi fog teljesülni.
csillagszemu
csillagszemu szerda, 23:57
Előzmény: #8114  --siemens--
Maga akkor kimaradt a konzum gyorsulásból! Az annak sok nyereségéből 😲
--siemens-- szerda, 22:27
Ebben mi az újdonság? Az első, és a legfontosabb szempont (befektetőként) az, hogy mikor részvényt vásárolunk, akkor a menedzsmentbe fektetünk! Ha ezt megértette/megfogatta volna, akkor soha nem vásárol nutex részvényt, mivel már az első feltétel sem teljesül..... Innentől kezdve a többi kritérium már érdektelen is.........
csillagszemu
csillagszemu szerda, 21:31
Ott majd, kiderül! Láttunk már csodát!!!
Lehetett kereskedni nap mint nap, szerintem kis átállás és ugyanúgy lehet majd! Nem voltak ezek a fillérek!! Mindig azt mobdtam, ezek megszünnek!! Erre tessék.....
Kérdésem flcsak annyi!? Az öreg várakozóknak lesz e még esélye? Nem gondolok, az új platformokhoz és a jövő részvényeihez, mert látom kb 1500 cég vinul be, (sajnos nem ide🤣))
Remélem felébred az alvó 13 forintról es nem a 7 az irány!!! Ha tömik a kacsát, márpedig elkezdték, ott valaminek értelmet kell nyerni! Osztalék megint-0
Cégbehozatal, megint -0
De a mi kitartásunk a cég mellett, és a hozam melett!!! Kitartó! Hadd menjen a Nutex!
Meg tényleg a tőke emelés is! Sokat ment, bár leány által azért csak akarnak akkor valamit?
Kapjunk már végre egy normális választ!!!!!¡!
Kitatásunka,t ne  hagyjuk abba. Volt ez már így! 😉
Konnyvizsgalo_ szerda, 15:38
Előzmény: #8111  debepe
Szuper anyag, közel pontosan leírja a helyzetet, nagyon köszi. 1 kérdésem lenne: Dr Morvai és Dr Holba között mi a kapcsolat?
debepe szerda, 10:28
Előzmény: #8110  debepe
Kedev részvényestársak. Nézzétek meg az alábbi linket, kérdezzetek bátran.
debepe hétfő, 16:11
Látva a törölt hozzászólást, kérdezem ezúton is a portfolio kollegait, hogy a törölt link mennyiben zavarja a fórum hazirendjét vagy szabályzatát? A link egy rendezvenyről szól ami a nutex részvenyeseket erinti, illetve minden olyan részvenyest aki magára hagyva érzi magát a tőzsdefelügyelet és egyéb hatóságok által.
Kérem hogy amennyiben ezt az infor.ációt mérlegelik, tegyék vissza a linket, vagy engedjék meg hogy a fórumtárs újra megossza.
Köszönettel!
nutexreszvenyes hétfő, 11:15
Törölt hozzászólás
ronaldinyo 2026. 05. 14. 22:05
Előzmény: #8105  ronaldinyo
ronaldinyo 2026. 05. 14. 22:03
kihalt a topik-ezek is fel vannak jelentve a tisza honlapján.mint ahogy sokan mások
csillagszemu
csillagszemu 2026. 05. 14. 21:53
Hej, mi kő tyúkanyó kend? 🙂
emeric41
emeric41 2026. 05. 08. 15:07
r 13,55
Konnyvizsgalo_ 2026. 05. 06. 14:49
Előzmény: #8101  Csibefasirt
akkor mi most át vagyunk verve?
Csibefasirt
Csibefasirt 2026. 05. 06. 09:40
Előzmény: #8100  Konnyvizsgalo_
A ceget megszallta es elfoglalta a vezetoseg. Fizetik maguknak az evi 2-3-4x wellnesst Kehidalof@szon, ahova a reszvenyesek a vilag vege helyszin miatt, meg azert, mert a leheto legtobb adminisztrativ modszerrel akadalyozva vannak a jogaik gyakorlasaban, el sem mennek...
A kamu akvicizio es kamu osztalek evente belengetve, de a vaskos vezetoi fizetesek felvetelen kivul a vilagon semmi sem tortenik egyik ugyben sem, elorelepes 0. A teljesitmeny megnagyobb 0.

Topik gazda

ronaldinyo
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek