Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én eladtam a nyerő longokat felszúrásban majd visszavettem a leszúrásban egy részét . . Ha esik se bukok már annyit . Rápróbálok a 42 re .. De most ahogy nézem elmennek a certiert .. szóval ott lesznek ideális esetben eladva . Gáz ugyanez volt a sztori . Csúcson eladni egy részt vissza ettem .. / ezek a hosszutavuak/ . Mellette lehet szórakozni ..
Én is szemeztem vele, már be volt készítve, de aztán még sem nyomtam rá. Az a baj, hogy valószínűleg korrigálni fog, de általában ezt zárás után teszi, reggelre meg megint meghúzzák.
ezüst bika necces ezekkel az ezüst gyertyatartókkal :))) Még nincs vége a napnak, de ha nagy piros jön, ami szokott ilyenkor, akkor egy pihi is kinézhet! Lehet megijedt a 40.09-től.. https://ibb.co/FkDPDdsT
Ezekben , hogy mi volt a valós ? “ hír” azt szerintem “ lazán lekereskedem Amerikát” szakértőnket kérdezd meg 👀.. A klf hatásokat a klf időtávokon.. Egyébként mikor az ember pozícióba lép van egy víziója hogy milyen megfontolásból lép be a piacra , hova “ akar eljutni” , s oda milyen cikk cakkban jut el az árfolyam. Miután ezzel tisztában van vár ..😂
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)