Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezüst nagy emelkedés előtt lehet valóban.Ha minden igaz most kezdődik igazán.Olyannyira nagy a vételi nyomás, hogy nem is nagyon akar korrekciózni.Van egy számításom, kissé historikus,lassan fordul mint a pótos IFA,na az átállt felfelébe.Természetesen bármi lehet ez nem tanács, pusztán megfigyelés.Tudjátok olyan népi megfigyelés,este piros az ég alja, holnap szeles idő lesz!! :):)
Na szóval , ezüst eddig feladta a leckét mit lépjünk a mai napra . USA le Ázsia fel - jött . Fémet nem shortolunk.. persze még bejöhet de látszik hogy életveszély. 👀
sajnos én már kedden adtak el 2x10% ezüstöt ... azóta kéz ráülés nem csináltam semmit ... meg ugye ha jól rémlik két 10% arany ment el hétfőn stoppal ... ja meg az összes olaj ... szóval senki ne kövessen :-) :-) Commerz meg már 100 éve eladva. :-(
Pedig szépen nőnek a piros gyertyák. Tedd át a gyertyákat Heiken Ashi-ra, ott jobban látszik. Ichimoku felhős pasi is meglátogatott bennünket tegnap. Minden ok, tervei vannak.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)