Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
a felső kék madár lejjebb mászott a létrán! Az emelkedésből, már nagyobbat esett százalékosan, mint felfelé ment! hmm Dupla alj lehet még a nyerő, rsi is ezt pártolja, de a hétvége mindig szar itt! Nem tudni mit sütnek ki a nagyok :))
14:30 US építési engedélyek száma , hó/hó , április, az előző 0,5% 14:30 US építési engedélyek száma , április, a várt 1,450 millió, az előző 1,467 millió 14:30 US export árindex, év/év , április, az előző 2,4% 14:30 US export árindex, hó/hó , április, az előző 0,0% 14:30 US megkezdett lakásépítések száma, hó/hó , április, az előző -11,4% 14:30 US megkezdett lakásépítések száma, április, a várt 1,370 millió évesítve, az előző 1,324 millió 14:30 US import árindex, év/év , április, az előző 0,9% 14:30 US import árindex hó/hó , április, a várt -0,4%, az előző -0,1% 16:00 US Univ. of Michigan 1-éves lakossági inflációs várakozás, május, az előző 6,5% 16:00 US Univ. of Michigan 5-éves lakossági inflációs várakozás, május, az előző 4,4% 16:00 US Univ. of Michigan fogyasztói várakozás, május, az előző 47,3 16:00 US Univ. of Michigan fogyasztói szentiment, május, a várt 53,1, az előző 52,2 16:00 US Univ. of Michigan jelenlegi helyzet , május
A nyomott áprilisi termelői árindex alapján, amikor a cégek láthatóan nem akartak még árat emelni a vámterhek növekedése ellenére sem, az áprilisi PCE árindex becslések is lejöttek. A Goldman Sachs szerint a FED kedvenc inflációs mutatója havi szinten (core PCE alapon) 0,19 helyett csak 0,11 százalékkal nőhetett, ez is hozzájárulhatott a tegnapi hozamcsökkenéshez és a nemesfémek árának visszapattanásához.
A Goldman Sachs szerint elsősorban az európai belföldi értékesítésben túlsúlyos cégek részvényeit kell venni, ezek a bankok és az utazás/vendéglátás szektor, miután itt kisebb a kínai verseny és az amerikai vámpolitika hatása.
Himblimbizik 32tájján most hogy milessz nemthudom.. Ez a napis rosszul kezdidott az otp ts 96 al sokan befürödtünk ko ztak 390 kicsit alacsonyan bár volt a mikorb170f5 ra kicsapták brutális ez a papir semmi koerekcio csak húzzák aztán meg kiüti.. Gondolom ma teis az ezüstre koncentrálaz? Valiz ma nemlesznek lényeges makroadatok es nyilatkozatok?
gyanítom hogy felfelé lesz a menet, mivel felpattant 0.618-ig és most lefelé korrigál! A felpattanás túlment egy "negatív zászlón" szerencsére, a lefelé korrigálás pedig pont jó egy felfelé megugrásnak, zászlónak. Persze, ha nem jön túl mélyre most, a frissítést nézve.. :)))))) Kicsit várni kell most, hogy merre indul meg! 32 alatt, már gázos lehet pénteken...😃
Rácio van benne ahogy csinálod csak folyton figyelni kell a piacot és idöben zárni nyeröben a pozit es varni a fordulas hogy azus nyero legyen szerintem nekem ez nem menne certivel mert rossz tapasztalataim vannak járulékos költség magas árjegyzö ellenünk játszik a cert ki be kapcsolgatásával aztán ha rövid idejü mozgás van kevés esély van zárni nyeröben stb Bux ts certinélis kb percenként kétszer ki ve kapcsolgatják a certit evvel zavarják meg amikor közel van a ko árhoz és mindenki aztgondolja kiutes kozel es eldbják epp akkor mikor nincs árjegyzö ezt történt mostis a buxts45 esel "benne van a nev€ben evvel csak bux..buksz..sajnos sokat buktam ezmiattis a manipulálás miatt.."aztán nincs masij ts cert felette hogy belehessen állni ha fordul a Bux ez is manipulácio a certik bevezetésének tervezésében hogy mit és milyen irányba és milyenáron vezetik be szoval ki van ez találva..
Ez olyan mint amikor a Kaszinóban egyszerre teszel a pirosra meg a feketére, így biztosan nem nyersz, de veszthetsz ha jön a nulla. (költség) Itt meg a spreadet fizeted költségnek, de nyerni nem tudsz. Plusz Rizikó, ha nagyot rántanának le, is fel is az árfolamon, és kiütnék mindkettőt.
Nyilván ha shortolom felfele megy... Most már jól érzi magát a longom, cserébe a short halmozza a bukót. Próbáltam okosabb lenni, túljárni az eszén, de csak nem sikerült
Lestem ma énis az ezüst az idö elött fordult felfelé Arankával nemtudom meddig már bizonytalan vagyok.. Bevezetett új erste certifikatok szinte szokás szerint nemsokat ernek mert elment mellettük a piac nemtudom miert nem olyan certket vezetnek be ami éppen aktuálisan kellene a piaci mozgásokhoz es háttértermékekhez??Talán ezt nehéz eszrevenni a certi erste szerkeszönej hogy mi kellenne a piacon?? Buxot ahigy napokkal elötte mondtam a topikban gyorsan kiütötték Buxts certiket nem vezettek be hogy miért az selythető!! Ricsi tl 47 certit rögtön kiütötték bevezetés előtt Ezt a ricsi certit is nehéz lett volna pl 10000ko arra bevezetni hogy legalabb venniis tzdtunk volna belöle? Az a másik s&p500indexhezis jolett volna több tl es ts certit bevezetni nemcsak eggyet!?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)