Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igazad van ami azt jelenti kis nyereséggel probál az ember kiszállni merthát erhetnek meglepetések mais nap elejen s&p500 es kis nyereséggel kiszálltam de tovább száguldott es nem mertem visszavenni aztan usa nyitáskor olyan vollt mintha aram rázta volna olyan mozgás volt esnehez kitalalni merre indul a piac volthogy napiba kis nyereseggel nem elegedtem meg aztan masnap fele elment a befektetesnek Mar sokszor hozzanyulnise merek mert rögtön ellenem jött a piaci mozgas
Inkább lehet csak napizni kellene, mert nem tudjuk mi lesz holnap. Ha így megy tovább, életveszély lesz minden certi. Omlásra persze lehet tartalékolni, de abból is elég hamar ki kell menekülni a nyereséggel. Leginkább a 9-5-ig tartó piacunk tűnik egyre aggasztóbbnak az árupiac miatt.
Brutalis volt az ezüst 17 elött aztán mikor mindenki eldobta a ts ezüstöt elkezdett esni kiszámithatatlan mozgások nem mertem venni 17 elött néhány perccel Brutális amit muvelnek teljesen elszéditik a kisbefektetöket
Igen, totálisan összevissza mennek a dolgok... Teljesen értelmetlenül történnek én azt érzem... Idén mindig az ellenkezőjét csinálom annak amit kéne mert az lenne a logikus. De a piac a fordítottját. Régen minden jobb volt...
tesla a tegnap jelentett zárás után,elsőre negatív tartományba vitték az árfolyamot..DE a jobban értesültek tudták,hogy napvilágot lát a mai pozitív hírek tömkelege,ezért fordítottak rajta. A többi már történelem....Folytatodik a profit realizálás,nézd meg usa piacokat,most.
holnap még szerintem nem. nézd meg a Teslát, a rossz jelentésre is felfelé indult. de gyülekeznek a felhők, a bizalom elveszett, és hivatalossá vált a recesszió.
Ez valami brutál... Legszívesebben vettem volna shortot mindenből záráskor... Igazából tök felesleges napi szinten itt bohóckodni ez frusztrál már engem. Egyszerűen csak annyit kell tenni hogy minden évben egyszer vásárolni , amikor van valami űber omlás... Tavaly augusztusban vagy idén áprilisban ...addig meg a pénzt parkoltatni
A nagy hétfői mészárszékhez képest OTP majd 7 ezerrel feljebb. Amikor fél tizenegy körül megnyitották akkor a certik kereskedését, csak minimálisat mertem venni távoli kiütésűekből is (és eladtam két nappal később), de utólag persze bölcs vagyok és szép is.
Én a nullát karcolom :D illetve mondtam én hogy korai eladni a buxot. Ha a terveim bejönnek akkor az elbukott profit fele visszajöhet simán, szerencsés körülmények között még akár az egész is, de ahhoz már trükközni kell
Nagyon sokat bent hagytam az ijedt nyuszi ugrálásommal (az OTP certiket is bőven túl korán adtam el tegnap és ma reggel), de most örülök annak, hogy szintenként realizálgattam. Így is sikerült beragadni sok mindenbe.
Fullon vagyok eladott put opciókkal, remélem nem rondít bele a képbe semmi, akkor a péntek esti pizzára duplasajt kerül. URA is kezd javulni végre. Egyedül az olaj nem tetszik.... nem jó jel...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)