Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szívesen! Válaszolva a kérdésedre: Apukám remek logikával megáldott műszaki ember, sokat tanultam tőle arról, hogy bonyolult dolgokat, hogyan lehet konyhanyelven elmagyarázni. :)))) Jómagam is oktattam ezt - azt már az életben, sport és munka oldalon egyaránt, de végzettségemet tekintve nem vagyok tanár. :)
Olajnál is van egy ellenállási zóna szerű képződmény, akárcsak ezüstnél... jó lenne végre túljutni rajta! :D https://invst.ly/16s1ex Tartja még valaki?
Sziasztok! Pár hete már figyellek titeket, elkezdtem én is ezüsttel kereskedni, nagyon hasznos a fórum, jó csapat! Nálam most kezd kitörni óráson a csökkenő csatornából a következő órás gyertya fontos lesz!
Olaj most tökéletes példa rá. 5m-en és 15m-en épp lekonyul kicsit, mert sokat ment, hűlnie kell. Persze, most eladhatnék, de ha váltok nagyobb tf-re, akkor ott meg azt látom, hogy 1h, 2h, 4h most indul csak. Gyönyörű kitörés lehet belőle és akkor ott van Ff chartján a 77,31-es cél, amit el is érhet innen... na hajrá! :D
Köszi, nem vagy te véletlenül oktató? Végtelenül egyszerűen, és érthetően magyarázol el mindent :) Én is végig szoktam nézni az összeset, csak sokszor teljesen ellentétes dolgokat látok. Na, akkor figyelek tovább.
Mindig a nagy kép az első nálam. Még akkor is, ha napizok. Ezt az elején sokszor elrontottam. Először fontos, hogy azonosítsd milyen trendben vagyunk éppen. Amikor ez megvan, utána lehet nézni kisebb tf-en. Végig szoktam pötyörészni 4h, 1h, 30m, 15m, 5m... 5 perces alatt nem nézek semmit, azt kereskedjék le a robotok... :D Ha trendfordulót vélek felfedezni nagyobb tf-en, akkor elkezdem keresni rá a jeleket. Amikor 1D-től m5-ig összeáll minden, akkor lépek. Persze van úgy, hogy rosszkor :D :D :D
Aha, értem. Tehát nem minden esetben kell örülni, ha nagyon alacsny. A kék alúlról metszését tudtam. Folyamatosan nézem őket pedig... Jaj, de sokat kellene tanulnom! Még egy kérdés: minden idősíkon érdemes figyelni? Mi a legfontosabb, a napi? Ha pl napizol, és röviden nézed, akkor is figyelembe veszed a hosszabb távú jelzéseket?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)