Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Itt is korrekciós fázist látni. A 31,25 letörése egy rövid fordulást hozott, amely mintából az emelkedő trend lehet tesztelhető. A 29,69-as szint a vízválasztó a long trend megmaradása szempontjából. A rövid vastag piros csökkenő trendvonal törése kellene majd az újabb long szituációhoz. Ellenállások: 32,86; 34,38. Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Sok ember annyira szakmai akar lenni hogy kb pont azt nem fogja fel ami a szeme előtt történik ..Nekem mindegy aki akart tudott keresni aki meg rajtzolgatni akar tegye ../ segítettem annyit hogy egy sörre kifutotta / 😂
Igen, tudom. Én mondjuk már korábban elvetettem, de poziban mindig optimistább az ember. Szólj, ha szerinted is temethetjük, akkor addig nem nyitok rá újabb longot! :D :D :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)