Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jó reggelt!Ha minden így marad, nyitásra boldog leszek! :)))) Olaj: BPali jóslata beteljesedni látszik! :))) Ezüst h1: https://invst.ly/16ryhp -@Beze, így egyezünk? :D
Ha USA CPI kisebb lesz a várnál az arany kilő! Ha a CPI nagyobb lesz már nem fog fokkal többet esni.. Ma fontos adat jön! Nyilván szerencsétlen ezüst majd csak követi a főnököt! :)
Mindjárt beesünk az arany árfolyamban!!!!-ez kemény menet lesz! Figyelem várjuk. Szerintem Kína nyitás hozza el. Utána ha a cpi ok ATH!!!! Stopokkat már állítom is át......
Kollegák ma meg fogunk indulni fel! Hulu LULU ma már sejti a növekedést! . Figyeljétek! Ő a legprofibb! Soha nem figyel TA elemzést de 1982-től a Wall streeten árjegyző volt!!!! Évek óta figyelem és tőle tanulok. ....... Óriási arany tapasztalata van és Roxy kutyája ami a lényeg!
Nincs mese meg kell írnom mára is a gondolatokat! DXY nagyon magas ebben ma délután várok változást! Nem lesz sok adat de ami ma jön az ütni fog! Ázsia: 1:50 japán PPI . Európa: 11.30 Dél-Arfrikai arany kitermelés . Amerika: ma fontos lesz!!!!! 14:30 USA cpi azaz inflációs fám! -Mozi kedves kollegák! . mozi MÉG! NAGY csalódás jöhet m de akár nem. ez ma szerencsejáték! Én meg erre nem fogadok. . Veszélyes nap jön megint!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)