Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Beze képzeld el én meg minden hajnalban ezt élem át Kína nyitással, csak nem ekkora mértékű mozgással…. Mondtam már ez milyen pusztító a hangulatra.
Törölt felhasználó2024. 08. 02. 17:18
A nagy válságok mindig így kezdődnek. Hullámokban és minden esik mozog fel le de inkább le. Reggel feltettem a kérdést ez a B vagy még az A hullám? A múlt heti tech pánik túl közel van az e heti reakcióhoz. Ezért szerintem ez még az A hullám része. S&P500 on meg lehetne nézni!
Tudom-tudom, persze volt akkor aranyban egy kis hasznom. Ezüstön is korábban nyertem, de több volt összességében a veszteségem azon is. Nem panaszkodom, mert jó lecke ez. Inkább az bosszant, hogy a kevés nyerőre sok bukó jutott a héten. A BMW certiből is éppen kiszálltam. Érdekes, hogy nálam nem a certikkel, hanem a ThyssenKrupp részvényekkel volt eddig a legnagyobb szívás. Ne nevessetek ki! Fél éve azt várom, hogy emelkedni fog. Tudom hülyeség így utólag.
Ez nevetséges hogy minden nap ezt jatsszák a fiúk és mindig benézem a dolgot ... 650-ért még kapott valaki én meg vettem 875 körül talán akkor még azt gondoltam az jó vétel:D
Sejtettük jön a lenyomó brigád. Már pár ilyet láttunk! Sajnos divat lett mostanában főleg Kína műve. Vissza fog menni az arany. Hamarabb mint az OTP 18500- ra.
Most komolyan! Ez szerintetek mitől lehet? Az utóbbi 1 hétben a veszteségek minimalizálása volt nálam, ami így visszanézve jó döntés volt. De akkor is.. Nem vagyok boldog! Gondoltam hátha aranyból csurran-cseppen a végére, hát nem ad reményt se. Fel fog ez még menni jövő héten 2500-ra?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)