Nem tudom. Offolok. Én vártam egy - 5%os NDX et egy mai Cboe Vix értékkel, pont ilyesmit!! .. De azt vártam hogy az arany (ha az ezüst nem is) 2600 usd re ugrik pánikban....! De nem.......
Sőt az egész aranyszektort, bányászokat is taknyosra verték. Fele bejott, NDX et is shortoltam az IB n. De a többin nagy a bukó. 2 éve nem buktam komolyabbat. Covid short bejott arra előre felfigyeltem a covid hirekre csak úgy bújtam a Kínai híreket. , na de későn ismertem fel a FED MMT elméletet és annak bekovetkeztet, és vissza is adtam a hatalmas nyeromet.
Most megint beneztem.
Most "gondolkodjunk Belaim fázisba vagyok"
Sőt az egész aranyszektort, bányászokat is taknyosra verték. Fele bejott, NDX et is shortoltam az IB n. De a többin nagy a bukó. 2 éve nem buktam komolyabbat. Covid short bejott arra előre felfigyeltem a covid hirekre csak úgy bújtam a Kínai híreket. , na de későn ismertem fel a FED MMT elméletet és annak bekovetkeztet, és vissza is adtam a hatalmas nyeromet.
Most megint beneztem.
Most "gondolkodjunk Belaim fázisba vagyok"
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)