Amiket most figyelek: Medios Scout24 Zalando Siemens Healthiners Ha esnének általam várt szintre, vennék. Siemenst sávosan akár ma is elkezdeném. Mi a véleményed ezekről? Te miket nézegetsz és miért?
Én már azt sem bánnám, ha az realizálódna ahol egy éve vettem. Akkor is csak a jót lehetett olvasni róla. Amikről pedig egyetlen jó szót nem írtak, azokat a részvényeimet mind eladtam kis nyereséggel. Ennél a nagyszerű Vonoviánál meg talán egy-két hét volt rá, hogy ne bukóval tudtam volna kilépni belőle. Egy év azért elég idő lett volna rá, hogy emelkedjen főleg, hogy csak jó híreket közöl az igazgató.
Az árfolyam nem egyenlő az értékkel. A részvényeid mögött ott van az érték ráadásul fizikailag (ingatlanok) nem úgy mint pl SAP-nál vagy a többi szoftveres cégnél. A casht is folyamatosan termeli a cég. A kérdés az, hogy ez mikor realizálódik az árfolyamban.
Szép napos gyertya lenne, ha sikerülne +ban zárni. Dolgozom, de kb fél perceként rákacsintok az árfolyamra. 11 óra, asszem most beszélnek a bank emberei, lehet 1-2 jó mondatra kilő. :)
A piac egyre inkább szétmanipulált. Ott ahol az algomasinák másidpercek alatt egy böfögésre több százalékot mozgatnak az árfolyamon ott ne keress értelmet!
úgy látom ezek után fölösleges a jelentéseket várni. Hosszútávú befektető lettem a DBK-ban. 🥺 A Raiffeisen plusszban, az OTP plusszban nyitott, de kezd lefelé menni, míg a DBK lejtmenet . Vicc
DB-nak minimum 3%+-ban kellene lennie.... Erre bassza meg.... Abban bízom, hogy + lesz ez ma, egy szép gyertyával. Ha így marad rohadt mérges leszek. Mivel magyarázzák az esését?
Ez ma Őrültek háza!!! Az tényleg tök oké h tévedek...de azárt NA! :D Merci Airbus hááát erősen pittyputtyos jelentésre fel az égbe, DBK meg rekordra pince??? (Jó persze biztos minden be volt árazva de ha a DBK csártjára nézek nehéz ezt hinnem) De hát a piacnak mindég igaza va... :) Vagy nem is tudom...
Eurós részvények vitasarok