Az Adobe termékeinek (pontosabban inkább csomagjainak) jelenleg nem igazán van alternatívája. Én nemrég beterveztem, hogy átállok alternatív (olcsóbb) szoftverekre, így vettem egy Affinity-t, és az az igazság, hogy hiába jók az ő szoftvereik is, az Adobe-t - egyelőre? - nem tudják megszorongatni. Pláne, hogy a legtöbb szakirányú iskola is ezt oktatja. Ha úgy tetszik, ipari sztenderddé vált.
.
Ami viszont szerintem óriási hiba az Adobe részéről: a magas ár miatt sokan nem hivatalos úton “szerzik be” a szoftvereiket, másrészt előbb-utóbb fel fog nőni egy reális alternatívája, mert ezen az árszinten aránylag magas K+F is beépülhet a konkurencia árába. Az Affinity pl. reális kihívó lehet, de kell hozzá még pár év, szerintem.
.
Ami viszont szerintem óriási hiba az Adobe részéről: a magas ár miatt sokan nem hivatalos úton “szerzik be” a szoftvereiket, másrészt előbb-utóbb fel fog nőni egy reális alternatívája, mert ezen az árszinten aránylag magas K+F is beépülhet a konkurencia árába. Az Affinity pl. reális kihívó lehet, de kell hozzá még pár év, szerintem.
Eurós részvények vitasarok