Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
buythedip péntek, 11:31
Előzmény: #6002  Zoltanovitsch
Volvo személyautós részvényt is új mélypontra küldték. A Volvo teher és busz részvények köszönik, jól vannak.
lukskypoker
lukskypoker péntek, 11:19
Előzmény: #6018  poreci
Ex-Dividend Date 
Március 31.
Holnap szombat.
poreci péntek, 11:05
Előzmény: #6017  lukskypoker
Raiffeisen miért esik 3,65%-kal ma? Holnap van csak ex dividend date, vagy az osztrák tőzsdén is T+1-es elszámolás van, azaz  amit ma eladnak az már gyakorlatilag ex div? (Remélem , hogy holnap nem esik még 1 eur-t...!)
lukskypoker
lukskypoker péntek, 10:47
EON eladás
ERSTE, CBKG vételek
buythedip péntek, 10:24
Előzmény: #6014  TheSnake2020
Lassan kezd Kína társadalmilag elfogadott lenni, én Alibabát is pluszba várom emiatt, de lehet hogy még korai.
Leno péntek, 10:17
Előzmény: #6013  buythedip
Köszönöm szépen. 
TheSnake2020 péntek, 10:15
Hetfon window dressing.
buythedip péntek, 10:12
Előzmény: #6012  Leno
Ez a kérdés túl konkrét nekem. Tavaly áprilisban a jó jelentésre gap up-pal ment a 100 napos mozgóátlag fölé.
Nyáron korrigált és a 100 napos megtartotta. Novemberben letörte, majd fölément, de elvesztette.
Idén is a 100 napos jelölte ki a duplacsúcsot, ez 4 fontos érintés 1 év alatt.
Utána lement kitölteni az áprilisi rést.
Most €28.78 a 100 napos mozgó, és idén is meg fogja érinteni (persze az érték naponta változik).
Leno péntek, 10:03
Mit gondoltok, VNA visszamászhat 28 környékére ex-date-ig?
buythedip péntek, 09:43
Douglas 1.2M € bennfentes vétel két nap alatt.
Igaz, ők €20 körül is vették a részvényeket, így nem jelöl pontos mélypontot. :)
TheSnake2020 péntek, 09:18
Bayn , VNA izmozik. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy hónapos forduló gyertya van keszuloben mindenhol..Arra gondolni sem merek, ha egy vám háború tőke piaci háborúba fordul. Csak óvatosan. 
oldrider péntek, 09:05
Előzmény: #6008  todi
Ahogyan a kamatoknak le. Persze csak akkor, ha ki akarnak jönni a recesszióból.
todi péntek, 08:59
Német 10 éves kamat lassan 2,7% alatt van. Vonoviának menni kell fel.
todi péntek, 07:43
Für das Geschäftsjahr 2025 erwartet Dermapharm einen Konzernumsatz von 1.160 bis 1.200 Millionen Euro sowie ein bereinigtes EBITDA zwischen 322 und 332 Millionen Euro
todi péntek, 07:43
Dermapharm steigert den Konzernumsatz im Geschäftsjahr 2024 um 4,0 Prozent auf 1.180,8 Millionen Euro und das bereinigte EBITDA um 1,7 Prozent auf 315,6 Millionen Euro.
simonzoli13 péntek, 07:34
Előzmény: #6001  Zoltanovitsch
Pontosan mennyit vonták le?
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 01:30
Előzmény: #5987  todi
Igen! Én is épp ezen gondolkodtam ma... mi ez az árazás akkor??? Meglepi h vámok lesznek? Nem volt semmi igazán jóhír akkor mire mentek 30% fölött??? (CO 2 emisszió könnyítés tán pár hete?) Azt látom nov közepe felé fogtak aljat a német autógyártók. HA nagyon meg akarnám magyarázni a piacot: Tán akkor nov.-ben azokon az aljakon árazhatták Trumppal a legrosszabbat, akkor állt együtt a legtöbb (negatív) csillag így azok a novemberi aljak tán érthetőek is voltak.. Amit én sem tudok megmagyarázi az az utána következő emelkedés mire is történt? Többször gondoltam arra: 1 A piac lehet nem hitte el a vámokat? Ó Trump csak blöfföl taktikázik alkupozíciót nyit a vámokkal ..ezért jöhetett tán a meglepi Hja kérem Trump most alá is írta a vámokat akkor most már tényleg lesz? 2 A transz kontinentális ár-apály? Átjött USA rv piacairól a tőke egy vaskos része? (Emelte egész EU rv piacot úgy vélem) Most talán visszaindult a tőke egy része USA-ba mert tényleg lettek vámok? (Minden fenti okfejtésem fejtegetés csupán...én is csak gondolkozom mi lehetett az utóbbi hónapok árazása mögött) S mivel én sem tudtam választ adni Todi kérdéseire (Melyek bennem is sokszor felmerültek) ...nem láttam fundás okot az emelkedésre így nem vettem bele az emelkedésbe. HA most "végre" a több sebből vérző "válságos" autóipar fair árazása eljő (Én nem tudom...de tán kedves kollégáik itt segítenek DCF-et miegyebet számolni...hiszen vélelmezem itt most  a sima P/E alapú árazás messze nem szentírás) akkor nézegetni kezdem közelebbről is az EU autóipart. De addig én sem. :) FUN fact: csütörtökön tán a GM kapta a legnagyobb ütést.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 01:01
Előzmény: #5984  simonzoli13
Ó Sajnos nincs! :((( Most léptem csak ki a kis magyar keltetőből BÉT... s mindenkinél képzetlenebb vagyok! :D USA Merckem van és Pumám... pár hete vettem őket. Merckből "tök véletlenül" épp kifolyt némi osztalék...csak pislogok én is mi van itt. :D S engem is érdekel hogy megy ez! :)))

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek