Csak egy utolsó. Latszilag politika de a sorsitok múlik rajta. tisza es a megvaltotok azt mondja volt itt 16ev diktatura elnyomas amivel ellehetetlenültek az emberek. (most hagyjuk hogy emberetek lubickolt ebben a fertoben es boldigan tapsikolt) Ez a lózung azonnal felmentest ad, felmenti a lustakat azokat akik nem jutottak egyről a kettőre. Aháaa szoval ezert volt. Igen mar tudom, mindig is ereztem. Csak az a gond cukormokus most ujrarajzoljak a tengopályát es ezen a palyan is teljesiteni kell. Most az a gondolat figyu én ratok szavaztam most tí jöttök. De Ami nyakon vág az az lesz már nem lehet másra fogni a luzerseget.
tegnap kaptam egy ingatlant megyeszekhelyen vajon miert irtam be ide a forumra? nagyzolni akarok? 2019 ota ide irok minek? mondtam evekig hogy nem csoro a csaladom itt meg jampiskodni foleg baromsag itt jo moduak vannak elottuk folos de mar megmozgathatok 9 szamjagyet ha akarok mar elmondhatom en is kaptam otthonrol
igzi buta melos vagyok de nekem be ne adjak itthon nem erne meg a paradicsom termesztes kozmunkasokat lekotnenk valami hasznuk is lenne mint utcat seperni es nem vinne a penzt hanem hozna jobb a nagygazdakat tamogatni ugymond strategiai fontossagu a magyar elelmiszer ellatas tudjatok mit termelnek? amihez traktor kell jonnek az allami tamogatasok es nyavajognak hogy keves nee maaa nekem neee Faterom haverja nagygazda sok 100 hektar foldel melosokkal gepekkel kozel milliairdos allandoan sir negyszemkozt meg rohog Faterommal az a legnagyobb bajuk ma hova menjenek vadaszni az oregek baccak lent a rezet a nyaraloba a thermalfurdonel( en vettem meg Faterommal 2019 be 5-od aron Faterral azota is rohogunk ezen hogy megeros volt) es tojnak a vilagra nekem ne irja senki be a mezogazdasag nem jo biznisz
Magán, profitorientált cégekre? Még M0áson sem lehet díjat szedni ahol eu fizette és nem járt le a fenntartási kötelezettség.... Azért ne szaladjon el a paci.... Amúgy ezt a mezőgazdsági nagyhatalom dolgot el kellene engedni mert nincs benne pénz. Még eu támogatásokkal sem. (amúgy a támogatásokat is el kellene engedni mert arra találták ki hogy legyen sok kisgazdaság, ne legyen nagy munkanélküliség, erre most vannak kisgazdaságok (meg neres nagybirtokok is húzzák a támogatásokat) de a világ részéről kell munkaerőt hozni mert nincs elég) --- kulfoldon megeri a kezi novenytermesztes itthon nem? hogy van ez? --- A híres magyar zöldség meg tényleg jó. Két hétig amíg a szabadtéri termőszezon van. A spanyol fóliás tényleg vacak, viszont egész évben van. Mint ahogy a magyar fóliás is vacak. -- egyik cimbim epp hidrofonikussal kezdett --- A konzervgyár meg szép legenda csak a globus is (szinte teljesen) becsődölt? Meg amúgy a konzerv főzelék drágább mint valami kifőzde vagy kajálda, és hát ugye, konzerv. --- kinyirta a konkurencia https://www.youtube.com/watch?v=2rGSnFQAwGo Globus: Mi lett a gyermekkorod ízével? --- Tele vagyunk ilyen berögződésekkel hogy mezőgazdaság hú, meg konzerv hí, csak épp a mezőgazdaság összesen: "A mezőgazdaság közvetlen részesedése a bruttó hozzáadott értékben (GDP) 2,7% volt. Uniós források és támogatások nélkül ez az arány becslések szerint 1,5% és 2,0% közé esik vissza, mivel a szektor jövedelmezősége és beruházási képessége erősen függ az agrárpénzektől. " --- ja mert lerohasztottak megvettek --- Nem lehetne az euban olyan dolgokkal kellene foglalkozni amiben pénz is van, aka magas hozzáadott érték? Meg fogom tudni enni az argentin pampán szabadon élt marha steaket is ha muszáj. Nem a mezőgazdasági orzágok hasítanak, se euban, se délamerikában, se afrikában
(persze attól még hajrá mezőgazdaság, nem kell beszántani(no pun intended) csak ne erre akarjuk alapozni a jövőt. Pláne ha mi sivatagosodunk a legjobban)
Magán, profitorientált cégekre? Még M0áson sem lehet díjat szedni ahol eu fizette és nem járt le a fenntartási kötelezettség.... Azért ne szaladjon el a paci.... Amúgy ezt a mezőgazdsági nagyhatalom dolgot el kellene engedni mert nincs benne pénz. Még eu támogatásokkal sem. (amúgy a támogatásokat is el kellene engedni mert arra találták ki hogy legyen sok kisgazdaság, ne legyen nagy munkanélküliség, erre most vannak kisgazdaságok (meg neres nagybirtokok is húzzák a támogatásokat) de a világ részéről kell munkaerőt hozni mert nincs elég) A híres magyar zöldség meg tényleg jó. Két hétig amíg a szabadtéri termőszezon van. A spanyol fóliás tényleg vacak, viszont egész évben van. Mint ahogy a magyar fóliás is vacak. A konzervgyár meg szép legenda csak a globus is (szinte teljesen) becsődölt? Meg amúgy a konzerv főzelék drágább mint valami kifőzde vagy kajálda, és hát ugye, konzerv. Tele vagyunk ilyen berögződésekkel hogy mezőgazdaság hú, meg konzerv hí, csak épp a mezőgazdaság összesen: "A mezőgazdaság közvetlen részesedése a bruttó hozzáadott értékben (GDP) 2,7% volt. Uniós források és támogatások nélkül ez az arány becslések szerint 1,5% és 2,0% közé esik vissza, mivel a szektor jövedelmezősége és beruházási képessége erősen függ az agrárpénzektől. " Nem lehetne az euban olyan dolgokkal kellene foglalkozni amiben pénz is van, aka magas hozzáadott érték? Meg fogom tudni enni az argentin pampán szabadon élt marha steaket is ha muszáj. Nem a mezőgazdasági orzágok hasítanak, se euban, se délamerikában, se afrikában.
hát most vasúti, hév, meg mindenféle tömegközlekedés fejlesztésre ad. --- nagy rajongoja vagyok Moldova Gyuri bának ( es higyjetek el tudom mik az irasjelek nem szokozok veluk szemely es koznevek csak lusta vagyok helyesen irni nappali gimis magyartanarnom forogna sirjaban hogy irok stilisztika1-es) akit a mozdony fustje megcsapott c konyve jo meg a masik 30 riportrgenye is na ott irja a felepitmeny szamit nem a mozdony az a draga kiadas mehet itt a parasztvakitas ezt veszunk azt veszunk ha a palya a sin nem birja marad a totyogas Metróra is adott. nem latom nincs tobb palya Út, autópályaépítésekre is adott. tulszamlaztak magyaru nalunk 4 x annyi mint dajcslándba Kórházakra is (na annak végképp nem lett látszatja) :) van de nem akkora azt is lenyultak Oktatásra ugye, fidesz azt mondta azért nincs fizuemelés mert az eu dolga kifizetni(???) ezt hagyjuk azert nott nekik de megen nem az also kezdom kasztnak kersztanyam pedagogus bivaly fizuval es nyugger Atomerőműre is adott volna ha nem ragaszkodunk az oroszságához miközben ugye. stb. az politika turizmusfejlesztésre is. lett is airbn dogivel Hidakra is. épületkorszerűsítés ugye. azt mar irtam Mire adjon még ami nem hülyeség? gyarakra penztermelo eszkozoktre paradicsom fold konzervgyar stb mezogazdasagi nagyhatalom lehettnenk
kepzeld magad ele a dilemmamat mikor vettem meg anno egy panyelkat jo kornyek orvosi egyetem kornyeke bufikre celozvamaxira ujitsam fel? lemaradok az arversenyben a tobbi konkurensemmel szemben ember nincs aki megfizesse ha diakoknak akarja kesobb kiaddni ram fog rohadni vagy arat csokkentek akkor meg minek vettem? hasznot akartam el kellett talalnom az optimalis es versenykepes felujitas merteket erre mongyak itt sokan a melosok csak szarokat epitenek na ettol tudok a falra maszni epitek neked olyat hogy becsokizol de ne fogod megfizetni mert draga
hát most vasúti, hév, meg mindenféle tömegközlekedés fejlesztésre ad. Metróra is adott. Út, autópályaépítésekre is adott. Kórházakra is (na annak végképp nem lett látszatja) Oktatásra ugye, fidesz azt mondta azért nincs fizuemelés mert az eu dolga kifizetni(???) Atomerőműre is adott volna ha nem ragaszkodunk az oroszságához miközben ugye. stb. turizmusfejlesztésre is. Hidakra is. épületkorszerűsítés ugye. Mire adjon még ami nem hülyeség?
kepzeld magad ele a dilemmamat mikor vettem meg anno egy panyelkat jo kornyek orvosi egyetem kornyeke bufikre celozva maxira ujitsam fel? lemaradok az arversenyben a tobbi konkurensemmel szemben ember nincs aki megfizesse ha diakoknak akarja kesobb kiaddni ram fog rohadni vagy arat csokkentek akkor meg minek vettem? hasznot akartam el kellett talalnom az optimalis es versenykepes felujitas merteket erre mongyak itt sokan a melosok csak szarokat epitenek na ettol tudok a falra maszni epitek neked olyat hogy becsokizol de ne fogod megfizetni mert draga
Például az is érdekes menet volt hogy magánházak energetikai korszerűsítésére igényeltük a pénzt majd közintézmények elvi korszerűsítése történt. De egyszerűbb szó az ellopódott. Mert onnan könnyebb mint a magánházaktól. --- most szerinted mi lesz ha jon unijos forras epuletenergetikai orszerusitesre? az en jo kis epitoipari melos kasztom megkoszoni a tamogatast es elteszi szepen zsebre max nem 20 kezen megy at na az mar eredmeny lesz talan de magyarok vagyunk a Jo Isten szerelmere ugyanazt fogjuk jatszani mint eddig ez nem svajc se nem svedorszag mi komcsibol jottunk kodolva van az ugyeskedes kulonben ehendoglesz ezen par honap tisza nem valtoztat egyik naprol a masikra
https://www.youtube.com/results?search_query=hosso+andrea Hosso Andrea kozgizda en meg melos de volt par nyilatkozata ahol szepen elmagyarazta mire ad az unio es mire nem most vagy kammerol vagy neki van igaza pl ra is ra hivatkozok tobbek kozt mint forras mikor irtam hogy komoly cuccra ugyse ad az eu forrast csak terkovezesre a tereken (tulozva)
ez oltári nagy hazugság volt ám a fidesz részéről hogy az eu hülyeségekre ad csak. Nem, csak ők toltak a hülyeségeket, mert abból lehetett nagyot lopni, a húsz centis kilátóból, a térkőből meg az erdő nélküli lobkoronasétányból. Meg a vendégházból ami öt évig nem volt kiadva, utána meg a polgi háza lett belőle. Hasznos dolgoknál érdekelte volna a népeket hogy működik e. A hülyeségeknél meg nem. Nem kötötte ki az unió hogy hülyeségekre kell költeni, sőt lehet ezeket a pénzeket vissza is kell majd csengetni. Nekünk. Például az is érdekes menet volt hogy magánházak energetikai korszerűsítésére igényeltük a pénzt majd közintézmények elvi korszerűsítése történt. De egyszerűbb szó az ellopódott. Mert onnan könnyebb mint a magánházaktól.
Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss, második negyedévre vonatkozó lakossági megtakarítási felmérése szerint jelentősen csökkentek az inflációs várakozások, miközben a családok egyre kedvezőbben ítélik meg saját pénzügyi kilátásaikat. A felmérés eredményei egybevágnak a jegybank júniusi Inflációs jelentésével, amely az infláció a vártnál nagyobb mérséklődését és kedvezőbb makrogazdasági pályát vetít előre. Az 5, majd a 4%-os papír kopogtat...
Magyar Állampapír tulajok