Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Spiller csütörtök, 21:31
Csak egy utolsó. Latszilag politika de a sorsitok múlik rajta. tisza es a megvaltotok azt mondja volt itt 16ev diktatura elnyomas amivel ellehetetlenültek az emberek. (most hagyjuk hogy emberetek lubickolt ebben a fertoben es boldigan tapsikolt) Ez a lózung azonnal felmentest ad, felmenti a lustakat azokat akik nem jutottak egyről a kettőre. Aháaa szoval ezert volt. Igen mar tudom, mindig is ereztem. Csak az a gond cukormokus most ujrarajzoljak a tengopályát es ezen a palyan is teljesiteni kell. Most az a gondolat figyu én ratok szavaztam most tí jöttök. De Ami nyakon vág az az lesz már nem lehet másra fogni a luzerseget.
melosX csütörtök, 21:28
Előzmény: #44397  melosX
tegnap kaptam egy ingatlant megyeszekhelyen vajon miert irtam be ide a forumra?  nagyzolni akarok?
 2019 ota ide irok   minek?  mondtam evekig  hogy nem csoro a csaladom
itt meg jampiskodni foleg baromsag     itt jo moduak vannak  elottuk folos 
de mar megmozgathatok 9 szamjagyet ha akarok   mar elmondhatom en is kaptam otthonrol
melosX csütörtök, 21:22
igzi buta melos vagyok de nekem be ne adjak itthon nem erne meg a paradicsom termesztes
kozmunkasokat lekotnenk  valami hasznuk is lenne mint utcat seperni    es nem vinne a penzt hanem hozna
jobb a nagygazdakat tamogatni ugymond strategiai fontossagu a magyar elelmiszer ellatas
 tudjatok mit termelnek? amihez traktor kell
jonnek az allami tamogatasok es nyavajognak hogy keves
nee maaa nekem neee 
 Faterom haverja nagygazda sok 100 hektar foldel  melosokkal gepekkel    kozel milliairdos   allandoan sir      negyszemkozt meg rohog 
Faterommal az a legnagyobb bajuk ma hova menjenek vadaszni      az oregek baccak lent a rezet a nyaraloba a thermalfurdonel( en vettem meg Faterommal 2019 be 5-od aron Faterral azota is rohogunk ezen hogy megeros volt)  es tojnak a vilagra   nekem ne irja senki be a mezogazdasag nem jo biznisz
melosX csütörtök, 21:09
https://www.youtube.com/watch?v=2rGSnFQAwGo
Globus: Mi lett a gyermekkorod ízével?
melosX csütörtök, 21:07
Előzmény: #44393  N0MAD
Magán, profitorientált cégekre? Még M0áson sem lehet díjat szedni ahol eu fizette és nem járt le a fenntartási kötelezettség.... Azért ne szaladjon el a paci....
Amúgy ezt a mezőgazdsági nagyhatalom dolgot el kellene engedni mert nincs benne pénz. Még eu támogatásokkal sem. 
(amúgy a támogatásokat is el kellene engedni mert arra találták ki hogy legyen sok kisgazdaság, ne legyen nagy munkanélküliség, erre most vannak kisgazdaságok (meg neres nagybirtokok is húzzák a támogatásokat) de a világ részéről kell munkaerőt hozni mert nincs elég)
---
kulfoldon megeri a kezi novenytermesztes itthon nem?  hogy van ez?
 ---
A híres magyar zöldség meg tényleg jó. Két hétig amíg a szabadtéri termőszezon van. A spanyol fóliás tényleg vacak, viszont egész évben van. Mint ahogy a magyar fóliás is vacak.
-- egyik cimbim epp hidrofonikussal kezdett
---
 A konzervgyár meg szép legenda csak a globus is (szinte teljesen) becsődölt? Meg amúgy a konzerv főzelék drágább mint valami kifőzde vagy kajálda, és hát ugye, konzerv. 
---
kinyirta a konkurencia
 https://www.youtube.com/watch?v=2rGSnFQAwGo
Globus: Mi lett a gyermekkorod ízével?
---
Tele vagyunk ilyen berögződésekkel hogy mezőgazdaság hú, meg konzerv hí, csak épp a mezőgazdaság összesen:
"A mezőgazdaság közvetlen részesedése a bruttó hozzáadott értékben (GDP) 2,7% volt. Uniós források és támogatások nélkül ez az arány becslések szerint 1,5% és 2,0% közé esik vissza, mivel a szektor jövedelmezősége és beruházási képessége erősen függ az agrárpénzektől. "
---
 ja mert lerohasztottak megvettek 
---
Nem lehetne az euban olyan dolgokkal kellene foglalkozni amiben pénz is van, aka magas hozzáadott érték? Meg fogom tudni enni az argentin pampán szabadon élt marha steaket is ha muszáj. Nem a mezőgazdasági orzágok hasítanak, se euban, se délamerikában, se afrikában
N0MAD csütörtök, 21:01
Előzmény: #44393  N0MAD
(persze attól még hajrá mezőgazdaság, nem kell beszántani(no pun intended) csak ne erre akarjuk alapozni a jövőt. Pláne ha mi sivatagosodunk a legjobban)
N0MAD csütörtök, 20:59
Előzmény: #44391  melosX
Magán, profitorientált cégekre? Még M0áson sem lehet díjat szedni ahol eu fizette és nem járt le a fenntartási kötelezettség.... Azért ne szaladjon el a paci....
Amúgy ezt a mezőgazdsági nagyhatalom dolgot el kellene engedni mert nincs benne pénz. Még eu támogatásokkal sem. 
(amúgy a támogatásokat is el kellene engedni mert arra találták ki hogy legyen sok kisgazdaság, ne legyen nagy munkanélküliség, erre most vannak kisgazdaságok (meg neres nagybirtokok is húzzák a támogatásokat) de a világ részéről kell munkaerőt hozni mert nincs elég)
A híres magyar zöldség meg tényleg jó. Két hétig amíg a szabadtéri termőszezon van. A spanyol fóliás tényleg vacak, viszont egész évben van. Mint ahogy a magyar fóliás is vacak. 
A konzervgyár meg szép legenda csak a globus is (szinte teljesen) becsődölt? Meg amúgy a konzerv főzelék drágább mint valami kifőzde vagy kajálda, és hát ugye, konzerv.
Tele vagyunk ilyen berögződésekkel hogy mezőgazdaság hú, meg konzerv hí, csak épp a mezőgazdaság összesen:
"A mezőgazdaság közvetlen részesedése a bruttó hozzáadott értékben (GDP) 2,7% volt. Uniós források és támogatások nélkül ez az arány becslések szerint 1,5% és 2,0% közé esik vissza, mivel a szektor jövedelmezősége és beruházási képessége erősen függ az agrárpénzektől. "
Nem lehetne az euban olyan dolgokkal kellene foglalkozni amiben pénz is van, aka magas hozzáadott érték? Meg fogom tudni enni az argentin pampán szabadon élt marha steaket is ha muszáj. Nem a mezőgazdasági orzágok hasítanak, se euban, se délamerikában, se afrikában. 
melosX csütörtök, 20:37
Előzmény: #44389  melosX
mondjak   ez szurta a szemem
melosX csütörtök, 20:36
Előzmény: #44388  N0MAD
hát most vasúti, hév, meg mindenféle tömegközlekedés fejlesztésre ad.
---
nagy rajongoja vagyok Moldova Gyuri bának ( es higyjetek el tudom mik az irasjelek nem szokozok  veluk szemely es koznevek csak lusta vagyok helyesen irni nappali gimis magyartanarnom forogna sirjaban hogy irok stilisztika1-es)  akit a mozdony fustje megcsapott c konyve jo  meg a masik 30 riportrgenye is     na ott irja a felepitmeny szamit nem a mozdony  az a draga kiadas      mehet itt a parasztvakitas ezt veszunk azt veszunk  ha a palya a sin nem birja marad a totyogas   
 Metróra is adott.
nem latom nincs tobb palya
Út, autópályaépítésekre is adott.
tulszamlaztak magyaru  nalunk 4 x annyi mint dajcslándba
Kórházakra is (na annak végképp nem lett látszatja)
:) van de nem akkora azt is lenyultak
Oktatásra ugye, fidesz azt mondta azért nincs fizuemelés mert az eu dolga kifizetni(???)
ezt hagyjuk azert nott nekik de megen nem az also kezdom kasztnak     kersztanyam pedagogus bivaly fizuval es nyugger 
Atomerőműre is adott volna ha nem ragaszkodunk az oroszságához miközben ugye.
stb.
az politika
turizmusfejlesztésre is.
lett is airbn dogivel
 Hidakra is. épületkorszerűsítés ugye.
azt mar irtam
Mire adjon még ami nem hülyeség? 
gyarakra penztermelo eszkozoktre paradicsom fold konzervgyar stb mezogazdasagi nagyhatalom lehettnenk
N0MAD csütörtök, 20:25
Előzmény: #44387  melosX
Folytassuk az ingatlanozést az ingatlan topikban inkább
melosX csütörtök, 20:25
kepzeld magad ele a dilemmamat mikor vettem meg anno egy panyelkat jo kornyek orvosi egyetem kornyeke bufikre celozvamaxira ujitsam fel? lemaradok az arversenyben a tobbi  konkurensemmel szemben ember nincs aki megfizesse  ha diakoknak akarja kesobb kiaddni  ram fog rohadni vagy arat csokkentek akkor meg minek vettem? hasznot akartam  el kellett talalnom az optimalis es versenykepes felujitas merteket  erre mongyak itt sokan a melosok csak szarokat epitenek  na ettol tudok a falra maszni    epitek neked olyat hogy becsokizol de ne fogod megfizetni mert draga 
N0MAD csütörtök, 20:23
Előzmény: #44385  melosX
hát most vasúti, hév, meg mindenféle tömegközlekedés fejlesztésre ad. Metróra is adott.
Út, autópályaépítésekre is adott.
Kórházakra is (na annak végképp nem lett látszatja)
Oktatásra ugye, fidesz azt mondta azért nincs fizuemelés mert az eu dolga kifizetni(???)
Atomerőműre is adott volna ha nem ragaszkodunk az oroszságához miközben ugye.
stb.
turizmusfejlesztésre is. Hidakra is. épületkorszerűsítés ugye.
Mire adjon még ami nem hülyeség? 
melosX csütörtök, 20:23
Előzmény: #44384  N0MAD
kepzeld magad ele a dilemmamat mikor vettem meg anno egy panyelkat jo kornyek orvosi egyetem kornyeke bufikre celozva
maxira ujitsam fel?
 lemaradok az arversenyben a tobbi  konkurensemmel szemben ember nincs aki megfizesse  ha diakoknak akarja kesobb kiaddni  ram fog rohadni
 vagy arat csokkentek akkor meg minek vettem?
 hasznot akartam  el kellett talalnom az optimalis es versenykepes felujitas merteket  
erre mongyak itt sokan a melosok csak szarokat epitenek  na ettol tudok a falra maszni    epitek neked olyat hogy becsokizol de ne fogod megfizetni mert draga 
melosX csütörtök, 20:15
Például az is érdekes menet volt hogy magánházak energetikai korszerűsítésére igényeltük a pénzt majd közintézmények elvi korszerűsítése történt. De egyszerűbb szó az ellopódott. Mert onnan könnyebb mint a magánházaktól.
---
most szerinted mi lesz ha jon unijos forras epuletenergetikai orszerusitesre?  
az en jo kis epitoipari melos kasztom megkoszoni a tamogatast es elteszi szepen zsebre  max nem 20 kezen megy at  na az mar eredmeny lesz   talan   de magyarok vagyunk a Jo Isten szerelmere   ugyanazt fogjuk jatszani mint eddig   ez nem svajc se nem svedorszag    mi komcsibol jottunk  kodolva van az ugyeskedes      kulonben ehendoglesz   ezen par honap tisza nem valtoztat egyik naprol a masikra 
melosX csütörtök, 20:11
https://www.youtube.com/results?search_query=hosso+andrea
Hosso Andrea  kozgizda  en meg melos  
 de volt par nyilatkozata ahol szepen elmagyarazta mire ad az unio es mire nem 
most vagy kammerol vagy neki van igaza  
pl ra is  ra hivatkozok tobbek kozt  mint forras mikor irtam hogy komoly cuccra ugyse ad az eu forrast csak terkovezesre a tereken  (tulozva) 
N0MAD csütörtök, 20:04
Előzmény: #44380  melosX
ez oltári nagy hazugság volt ám a fidesz részéről hogy az eu hülyeségekre ad csak.
Nem, csak ők toltak a hülyeségeket, mert abból lehetett nagyot lopni, a húsz centis kilátóból, a térkőből meg az erdő nélküli lobkoronasétányból. Meg a vendégházból ami öt évig nem volt kiadva, utána meg a polgi háza lett belőle.
Hasznos dolgoknál érdekelte volna a népeket hogy működik e. A hülyeségeknél meg nem.
Nem kötötte ki az unió hogy hülyeségekre kell költeni, sőt lehet ezeket a pénzeket vissza is kell majd csengetni. Nekünk.
Például az is érdekes menet volt hogy magánházak energetikai korszerűsítésére igényeltük a pénzt majd közintézmények elvi korszerűsítése történt. De egyszerűbb szó az ellopódott. Mert onnan könnyebb mint a magánházaktól.
ktamask csütörtök, 19:53
Előzmény: #44381  stoky

Majd akkor is úgy ítélik meg, ha eltörlik az árrésstopot?
melosX csütörtök, 18:28
Előzmény: #44381  stoky
milyen a hangulat feletek?
azt olvastam jo
hol olvastad?
a hangulatjelentesben
 forras: a tanu
---
 a kozhangulat es a szemelyes penztarca kulon dolog
stoky csütörtök, 18:25

Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss, második negyedévre vonatkozó lakossági megtakarítási felmérése szerint jelentősen csökkentek az inflációs várakozások, miközben a családok egyre kedvezőbben ítélik meg saját pénzügyi kilátásaikat. A felmérés eredményei egybevágnak a jegybank júniusi Inflációs jelentésével, amely az infláció a vártnál nagyobb mérséklődését és kedvezőbb makrogazdasági pályát vetít előre.
Az 5, majd a  4%-os papír kopogtat...

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek