Az még 3 év Franc tudja, hogy mi lesz 3 év múlva. Ha tényleg az euro bevezetés már közel kézzel fogható lenne addigra (ERM II), akkor addigra 3-3,5% körüli kamatoknál többre nem kell számolni.
Most fűtik Magyarországot a remények, de ha nem tudják megváltani a világot, akkor a BMÁP nem fikázik le. Ez ilyen választás utáni banzáj, ami lehet elül, aztán +. Bár tény az tény, 7>6.5
Logikátlan volt, de kellett a lóvé az ész nélküli, hitelből finanszírozott, jövőt felélő választási osztogatásokra (SZJA mentes anyukák program, 14. havi nyugdíj, hathavi fegyverpénz).
Nézd, ha olcsóbban tudják finanszírozni az országot az jó mindenkinek... Egyértelmű, hogy akkor a lakossági kamatok is követik A 6.5% az pont annyi, mint 1 éve volt, szerintem nem rossz
Szerinted nem indokolt a kamatcsökkentés? Már jóval hamarabb meg lehetett volna lépni, ha a bukott költségvetések nagy szakértője, Varga Mihály ex-KISZ titkár értene ahhoz, amit csinál és nem egy ugyanolyan párt báb lenne, mint a gazdasagot vakvágányra vezető homár Marci vagy a szatyor fing.
A Fidesz alatt is romolhattak volna a feltételek, az infláció már nem támogatta a 7%-os fixmápot, mégis felvitték 6,5-ról 7-re, mert költségvetési hiány, mert stb. stb. "valamiért". Tök mindegy miért. 5,4% intézményi papírok mellett a 6,5% is még prémium
Csak lekövetik a piaci kamatokat. Ha ennyiért is veszi majd a nép, miért adnának többet? Fidesz alatt pontosan ugyanígy csökkent 7%-ról 6,75%-ra majd 6,5%-ra a fix máp kamata, lásd 2027/Q1, Q3 majd 2028-as lejáratok. Akkor nem háborodtál fel ennyire.
Figyu, 3évig azt hallgatod milyen rossz lesz Fidesz alatt, és milyen jó lesz Tisza alatt, akkor elnézést ha első Állampapír lépésüktől nem vogyorgok mint a vadalma. Igazatok van. Elnézést. Megint én maradok csendben. Minden tök jó lesz, ez a kamat sökkentés us. Rá se rántsunk. Alkalmazkodjunk. Béke
Nem riogatás. 3évig ezt hallgattam Fidesz alatt ez lesz. Most indult Tisza, már romlanak is a feltételek. Nem azt mondtam ez lesz. Mondtam csináljak csak, jól alakul
Magyar Állampapír tulajok