Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Igen. 19 895 870 Ft-ért 4 523 db-ot vettek PIACIN !!! JA 22,6 millió darabot kedvezményesen akarnak eladni 22.000.000 X 1000 Ft( különbség az ár alja és teteje között)= 22 milliárd Ft. Zseniális, az emberi gyarlóságra Mohóságra építenek....eladom neked 2800-3800-ért ami jelenleg PIACIN 4650 et ér!!!!! ja, hogy egyébként 2600 Ft a könyv szerint.... ÜGYES!!
Takarék törzsrészvény után kaptam ebből pár éve. Kisebb pakkokat adtam már el belőle 7k környékén, most eladogattam az összeset (hála a karbantartóknak) Amit most eladtam, ugyanannyit diszkont lakossági áron visszajegyzem, profit megy a zsebbe. Teljesen irracionális most 4k felett venni, szóval ez ami megy tutti valami árfolyam kozmetika.
De ha még igazad is lenne . Akkor most mit veszít / veszített aki vett ??. Kb semmit .. Ha !mondjuk 2600 Ft-ra le is menne .. Ha ! Szerinted nem húnák egyből vissza ? Legalább 4000 ig . Szerintem a NER-nek még komoly tervei vannak a bankkal . Ha szerencsénk van még választások előtt beizzítják…Én biztosabbnak érzem mint a Deltát..
szolni kell araboknak vegyék-volt egy ügyem ezekkel -megegyeztünk aztán fö fideszes vezetők azt mondták mégsem-mocskos egy banda mind felső-nemcsak itt
Jó meglátás, hogy nem a sáv alja lesz az irányadó. Ez látszik a mostani árfolyam KARBANTARTÁS alapján is. Eddig a kutyának nem kellett ez a részvény, most meg veszik 4300-ért, amit 2800-3848 közt lehet lejegyezni..........Az Equilor meg elemzést ad ki 4000 ft-ra taksálva a részvényt, egyébként forgalmazóként jutalékot kap ezután... elegáns nemde? Ja és az egy részvényre jutó vagyon 2600 ft körül!!!!! 2025. november 25-e reggel 8 órától december 12-e 12 óráig tart a lakossági részvényigénylés Míg a lakosságnak három hét, az intézményi befektetőknek december 10. és 12. között három nap áll rendelkezésre. December 16-án alakul ki a végleges ár, december 18-án kerülnek jóváírásra az értékpapírszámlán. Szóval alaposan fontolja meg aki venni akar...elnézve a korábbi tőzsdei jelenlétet... vidám perceket szerezhet még a vásárlóinak........
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban