Nalunk is valami neres asztrologus feleseg kap lovagrendet. Kiuresednek a regen szinvonalat jelento cimek,erdemek,amik mogott valos emberi teljeseitmenyek voltak. Egyertelmuen valamilyen vegjatekban vagyunk mar,kerdes,mi lesz a finaleban.
Tibi,azonnal mondd el,hogy mi a teljes neved,ha azt irod,hogy feher tibor,akkor troll vagy,mert sztem.nem.az es a neved sem ezt sugallja,hogy feher tibor lennel. (Tenyleg egy trollfarm ez a topic..) Szoval hogy hivnak? Kommentelhetdz itt ossze vissza,de a nevedet nem mondtad meg el,ami jele annak,h tenyleg csak trollkodni jarsz ide.
Hat ez gyenge volt. Tenyleg vannak jo irasaid,de ezek az eroltetett kommentek nem.azok. vezered trump,aki az usa elnoke,bemond egy ilyet,hogy jo hogy meghalt valaki..kellemesen lesullyedt a szinvonal a jobboldali bekapaetiaknal.
Teljesen komolytalan vagy, mert nem árulod el, hogy kb. mennyi idős vagy. Szerintem nem 1978-ban születtél, a neved alapján se. Kommentelgethetsz itt össze vissza, de akkor érdemes egyáltalán elolvasni, amit irsz, ha ilyen alapvető kérdésre válaszolsz : "Mennyi idős vagy ?" Én nem bankkártyádat kértem el, csak a korodra vagyok kiváncsi. Ha nem irod le, troll vagy. De ha leirod, még akkor is lehetsz az. De ha nem irod le, akkor mindenféleképpen az vagy.
„Jó hír, örülök, hogy meghalt” – így reagált Trump az orosz kapcsolatait nyomozó ügyész halálhírére __ Lelki nyomorult faszfej. Szerencsere mar neki is a vege pereg.
Attol mert stabilan kijelentesz valamit,az attol marad a te vilagod. A ruszkiknal nem szaroznak,tuntetsz a haboru ellen,hello szia 6-10 ev borton.Hova fogsz majd menekulni a jelenlegi helyedrol? Irany az USA? Hat onnan lehet h kibasz.az ICE,hiaba imadod Trumpot. Vagy akkor marad Moszkva megis? Nem akarok linkekkel kommunikalni,van sajat gondolatom. Ja,nem rettegek az ablakoktol. Az orosz oligarchak szoktak tul kozel allni,es kiesni,ha nem jol viselkednek. Es tudod te ezt nagyon jol,csak kellemes dolog terelni rola. Ha ezt nem veszed rudomasul,akkor csak egy fizetett ruszki propagandista vagy,marha nagy arccal.
Eroltetett parhuzamok. Ez max a te vilagod,nem az enyem. Nem kell vonulnom,es semmi sem kotelezo. Ezzel az allando ukrajnazassal pedig mar kicsit zsibbaszto vagy. Nagyon probaltal mindent belerakni a mondanivalodba,amit utalsz valamiert..hagyjuk is,h allitolag hol eldegelsz,furcsa,h miert ott es miert nem mondjuk az oroszoknal,ha ekkora a szerelem. De en meg mindig egy elfogado vilagban erzem jobban magam,mint.egy olyanban,ahol kiesel az ablakon,ha nem azt vallod,amit a car atyuska.
Lehet, hogy őrült hülyeség, de mit érdekel, mert én nem ezt írtam. Ellenben az EU furcsa irányt vett fel, itt már nem tagállami álláspontokról van szó, hanem ellentmondást nem tűrő egységről, német vezénylettel. Miközben azok a kontinens legnagyobb haderejét akarják összehozni. Bizarr dolgok készülnek itt, szvsz. A közös értékekkel, normákkal meg hagyjál már, hát ennél bonyolultabb helyet, mint Európa, el sem lehet képzelni. Ha a franciák, németek migránsokkal akarják telepakolni a városaikat tegyék, sokan meg nem kérik, köszönik. Ja, na olyan verzió nincs. És elindult a kőkemény központosítás, ha szíveskednél követni a folyamatot.
Te kötötted össze a kirúgásodat azzal, hogy régen minden jobb volt. Nyilván vannak vesztesei ennek a rendszernek, főképp ennek a végletesen elfajzott rendszernek, ami most van, mivelhogy az Orbán rendszer erősen hasonlít a Kádár rendszerre, csak az persze egyértelműen diktatúra volt, viszont a mostaniban sokkal többet lopnak és hazudnak. Szóval, akár tetszhetne is ez az Orbán rendszer neked.
Az EUba mi önként csatlakoztunk, a KGST-be és a Varsói Szerződésbe finoman szólva nem. A fenti két szervezetben nem lehetett vétózni, Moszkva megmondta a tutit, legfeljebb a gazdasági szerződéseket illetően lehetett valamit alkudozni. A fenti két szervezetben nem lehetett azt csinálni, mint Orbán, hogy 10 évig nem tartod be a közös értékeket, normákat, de valahogy megtűrnek. Akkor jött a Varsói Szerződés, a SZU hadseregggel és leverte a forradalmakat, "eltéréseket", 56, 68, 81 (lengyel). És te ezek után azt az őrült hülyeséget nyomod, hogy a két helyzet ugyanaz.
Most nem Szovjetunió van, hanem Európai Unió, nem Központi Bizottság van, hanem Európai Bizottság és így tovább. A vörös lobogót felváltotta a szivárványos lobogó, aztán a cél, hogy vhogy összekovácsolják az ezerarcú kontinenst vmivé. Az már látható hogy van egy derekas auroriter irány, cenzúra, ellentmondást nem tűrően kötelezően választható bal-neolib vonal, nemzeti ideológiákról szó sem lehet. Érdekes ám ez, és ugye ott van Ukrajna, amit mindenképpen meg kell szerezni, hogy a birodalomépítés sikeres legyen.
OROSZ-UKRÁN háború