Szerintem valasz, mert HA nem sikerul kitartani es vegigvinni a szankciokkal es a finomitorobbantgatasokkal azt hogy Putler ne tudja tovabb finanszirozni a haborujat, AKKOR fog bekovetkezni az a scenario amit a legutobb irtam, es ami miatt az EU-nak mar regen meg kellett volna kezdenie a felkeszulest.
Az egy dolog. Ki nem akarja, hogy az oroszok xarul járjanak? Kína, mert ők lesznek a következők. Ennek megfelelően fogják supportálni a dolgot, Indiát meg Trump (is) elcseszte, elég alaposan. Leírtam már párszor, ha rámentek indiai fórumokra, meglátjátok mekkora oroszbarátság van. Majd ne lepődj meg, ha eszkalálódik a helyzet és a szivárványos eu összeköhög 100k katonát, ők majd meg 3 milliót.
ezt a bejegyzésedet érdemes lenne megmutatni egy pszichológusnak, szemmel láthatóan eléggé elhatalmasodott rajtad a putyin háborús pszichózisa és nagyon félsz attól, hogy az ukránok az EU támogatásával lenyomják a ruszki példaképeidet
Ez nem válasz. Két egymásnak ellentmondó információról van szó, mindkettőt ugyanazon csapat mantrázza. Ahogy a politika óhajtja. Köszi, de az orosz pénzek lenyúlásával az is bebizonyosodott az eu is velejéig romlott, minden mindegy van. A baltikumot meg hagyjuk, szenvedtek eleget az oroszoktól, de én még ilyen idiótákat nem láttam, mint egyes észt, litván vezetők. Aki itt az igazi gazember, a háborús uszító eus elit, csak ki kéne adni a neveket, jó, hát a rhein mögött is részben a blackrock van, de mindegy. Putyin, ov, itt a gumicsont, az is látszik, hogy az eu az aranybudit is hajlandó kikefélni, van az a pénz. Na ez a szörnyű, Putyint mindig is tudtuk, hogy merre hány méter. Az EU-t nem. Még remélem hogy jön majd a vezető/nyertes nyugati ellenzéki pártok leveretése, remek buli lesz, nagyjából polgárháborús helyzet.
O tudod te nagyon jol hogy hogy megy ez az oroszoknal! Ha sikerul Ukrajnaban elerniuk a celjaikat, akkor az USA szankciokkal mar nem kell szamolniuk, a finomitoikat sem fogja robbantgatni senki, ergo ujra csorog majd a kassza, lehet tovabb tolni a penzeket a seregbe. Kicsit feljebb tekerheto a hibrid hadviseles a nyugat ellen, Orban es Fico utan egyeb nyugati vezetok is zsinorra fuzhetok, altright-os partok tamogatasa fokozhato (AFD, LePen, stb.), EU gyengitese, megosztasa USA egyes erdekkoreivel egyezoen tovabbviheto. A tamadas nem nyilt es mindenkivel szembeni lesz ha a nyugat megosztasat mar sikerult elerni, hanem a szokott modszereket fogja kovetni. Pl a Baltikumban elnyomjak az orosz kisebbseget, meg kell vedeni oket, fokepp ha az 5. cikkelyt mar senki sem veszi komolyan es USA mar nem vedi az EU-t, eloszor kis zoldsisakos emberkekkel megtamogatott "belso" ellenallas kepeben, utana ezt lehet eszkalalni egy ujabb kulonleges muvelette. Persze kozben folyamatosan megtamogatva atompusztitas fenyegetesevel. Putler egy hatalommanias, narcisztikus terrorista, ne szamits tole semmi jora!
De jó, akkor a szankciókban hazudott az eu, veletek együtt. Így is jó. Az EU meg elrettenti az oroszokat? Akik mögött ott áll Kína, meg India? Gondolt ezt át újra.
A csődbement oroszok pár év múlva megerősödvhetnek, Putyin kikezdhet egy balti államot például, élesben tesztelve a NATO 5. cikkelyt. Az EU látja, hogy az USÁra nem számíthat, jobb elrettenteni az oroszokat, mint hirtelen kapkodni.
"Mivel a paranoid személyiségzavar alapvetően tartós és állandó személyiségjegyekből és hiedelmekből származik, így ezeken a tulajdonságokon nehezen lehet teljesen változtatni, megváltoztatni. Ebből kifolyólag a teljes gyógyulás nem valószínű, hogy megtörténik. Azonban fontos kiemelni, hogy kezelhető állapotról van szó, ehhez azonban rendkívül fontos, hogy az érintett bízzon az őt kezelő szakemberben." Paranoid személyiségzavar - Pszichiátriai Központ
OROSZ-UKRÁN háború