Ez egy süket duma. Az érveink ellen kellene valamit mondani, dehát az nem megy. Igaz-e, hogy óriási a propaganda nálunk, folyamatosan alternatív valóságban tarják a szavazóiket, igaz-e, hogy a hatalmi ágak a Fidesz kezében vannak, és a lopásaik ezredrészét se vizsgálják ki? Csak ez a süket szöveg, hogy nyertek. Hát persze a csaló bűnöző is nyer, átvágja az áldozatát és ha nem bukik le, te éljeneznéd!
Pont ugy, ahogy számtalan másik országban, de telejesen mindegy. Bárkinek lehetne 2/3-a….de valahogy másnak nem jön össze. Tudom, tudom…propaganda, ufók , ősi idegenek…Termeszetesen csak addig míg a Fidesz ner. Ha esetleg MP behúzná a választást, akkor itt böfög majd mindenki, hogy demokrácia van meg szabad volt a választás. Szánalmas ez a felfogás…szánalmas
A ketharmad is hogy osszejott ketharmaddal,ja,nem,csak kicsit tekertunk a valasztasi szabalyokon. Annyira biztos a nagy fidesz gyozelem,,h mar a veszelyhelyzeti allapot fenntartasara sem kell majd 2/3. Csak h tuti legyen a dolog. Pont igy viselkedik az,aki utcahosszal vezet..
Majd megint leszerepelnek és természetesen majd jön, hogy a propaganda…meg a média….meg Trump…meg az ufók…de véletlen sem az, hogy ők csak a hangos kissebbség. 🥴
Orbant nem fogjak levaltsni, a ruszki erdek nem ez. Szerbia mutatja az utat,itt is aktivalodnak majd. Persze ez nem lesz gond,2014ben Ukrajna nyilvan az volt.
Ez egybevág az én elveimmel: Ukiknak Banki támogatások,nem a felhőbe adják,Jelzáloggal társul!! (Jó persze van egy kis türelmi ídő hozzá. Fegyvereket vehet rajta,persze ez kézenfekvő.) -Nincs is el/leválasztva Lakosságnak ennyit ebből!!Fő piorítás háború fenntartása!! Legyen Béke az is számtalan kérdést hagy maga után,Teszem fel megszerzet területekről beszélünk azt Pulyinak is felügyelni kellene!! Nem egy monopol hozzáállással fenntartani a BÉKÉT.(Na ezek a főszempontok) Így az Békére vonatkozó elkötelezettség, úgy..Egyik szavába Zelike el sem ismeri oroszok által megszerzett területeket!! Hol áll Ő hozzá az egyetemes Békéhez** (sehol) Talán Amcsi azzal segítenének, Műholdjukat Béke megszegésekre fordítanák!! Ezt is bevenni a Békemegállapodásba,aki megszegi azonnali Bünti!!
Ez a maganvelemenyed? Ritkan van haverokkal olyan beszelgetesem,amiben linkeket adunk egymasnak,es kimondjuk,h ez van,el kell fogadni. Inkabb tunik ez nekem egy kozponti panelbol kimasolt,elore konzervalt valasznak. Feltunoen sok linket hasznalsz,az ervrendszered ezeken alapszik,es a vitakulturad is annyi,h ez itt van,es Trumpnaknigaza van,ruszkiknak igaza van,mindenki mas hazudik. Lehet ebbol szerinted egy konnyu kovetkeztetest levonni?
OROSZ-UKRÁN háború