Hogyne. Ezért kellene, hogy a kárpátaljai régió autonóm státuszt kapjon és maga dönthessen erről, ne valami nacionalista ukrán oligarcha, szvsz. Mondjuk a háború után is lesz miért aggódni, nem fogják abajgatni a kisebbségeket, nyugodtan drukkolj majd az ukránoknak, esetleg segíts is nekik.
Ezen szörnyüségek okozói az orkjaid, a minap volt egy kárpátaljai harcos a hiradóban, hogy õ bizony hívás nélkül csatlakozott az ukrán sereghez védeni a hazáját, na nem az m1- en volt. Tudjuk a hozzád hasonlók nem védenék meg a hazájukat, ez a fideszes tempó.
Jól rárepültek a hírre a piaci legyek, mint a társaik a most pottyantott lótrágyára. Egyrészt a cikkben lévő két link egyike sem él már, másrészt nagyon úgy néz ki, hogy fake az egész.
22ben én is ezt mondtam kb. A Biden kormányzat felrúgta a Kissinger doktrinát és összetolta Oroszországot és Kinát. Stratégiai tévedés volt. A szaros Krim félsziget meg a szaros korrupt Ukrajna miatt. Az entellektüelek által lenézett primkó újgazdag Trump család ezt felfogja, Trumptól is hallottam már ezt az elvet emlegetni, az USAID által pénzelt világmegváltó entellektüel agyférges zombihadsereg nem. Ma már a kinai flotta a Tasman tengernél tart lőgyakorlatot, az ausztrálok meg az új zélandiak meg pislognak, pedig milyen menők voltak, amikor a hadihajóikkal freedom of navigationt játszottak a taiwani szorosban. Na mindegy lesz ez még igyse.
Ja és pont a napokban láttam azta filmet, hogy "Nyugaton a helyzet változatlan". Nagyapam jutott róla eszembe. Szinte nagyon hasonlókat mesélt... Don kanyari szornyusegek..... Ez a háború mocska uraim... Nézetek meg...... Igaz ez az első vilaghaborurol szól,, de az érzés, a látvány az emberi szenvedés az ugyan az, mindegy hogy I VH, II, VH, vagy Ukrán loveszarok háború.... !! Aki ezt megnézni, és azt mondja, hogy. A hazert meghalni a fagyos loveszarokban kutya kötelesség, az csessze meg...
Ti meg azt nem értitek meg, hogy pár hónap és vége a háborúnak. 4 megye marad az oroszoknál, és ujjaepitik. De az Ukrán nép mint anno a Németek 1918 végén nagyon duhosek lesznek. A katonák is. Hozzateszem teljes joggal. És utána jönnek a most meg nem publikus katonai veszteségek apák, fiak, férjek, és a többi csúnya dolog, hadiszallitok elleni harag, etc... Nem megyek bele, mert tényleg nem értitek meg miről beszélnek csak az aki olyan történelem imádó, történelem részleteit kutató mint én . Higyjetek el nekem, hogy én nagyon imádkozom, hogy Oroszok és USA megoldást talajon, és kifogja a jogos és természetes dühöt majd az Ukrán nép hargjabol, és csalodottsagabol... Nemetorszag 1918 reloded, káosz. Kerüljük el. A párhuzamok, a történelemben ismetlodnek. Kerüljük el. EU segítse ki Nyugat ukrajnat, ha jót akar magának..... . Oroszok pedig építsek ujja az orosz részt az van teljesen amúgy is szét lőve..... Belekerul majd az oroszoknak 2-300mrd usd be...... Csináljak az Oroszok, ha már az ovek lett.
Nekem nem kedvencem Z., az ukránok se különösebben és nem is vagyok a béke ellen. Ezeket csak ti költitek hozzá. Én csak az agresszió ellen vagyok, amellett, hogy az agresszió nyerje el méltő büntetését. A béke ellen se vagyok, mindig azt mondtam, hogy az ukránoknak kell eldönteni, hogy meddig akarnak harcolni, csak ti toldjátok hozzá, hogy én a háború mellett állok, hogy az ukrán győzelmet szeretném mindenáron. Hogy ez mennyire a pontatlan, logikátlan gondolkodásotok eredménye vagy csak az oroszbarátság melletti trollkodás, nehéz eldönteni, milyenek az arányok.
Micsoda összevissza halanfdzsa már megint! Én csak amiatt írtam azt, hogy nincs haladás, mert az oroszbarátok, te is állandóan arról írtok, hogy mennyire haladnak az oroszok, hogy mennyire hullanak az ukránok a "zárótűzben", hogy miért erőlködnek az ukránok, ha háromszoros élőerő fölényben vannak és sokszoros tűzerőben... ehhez képest gyakorlatilag áll a front. Ennyiről beszéltem és nem többről, de neked persze nem jellemződ a pontos gondolkodás, hanem mindenkor is leírod az össze benned kavargó tartalmat, ha kell, ha nem.
Nagyon fogy az USAID ből megmaradt keret, az ISW is egyre nagyobb blődségeket ir. 1918 szeptemberében is leirhatták volna ugyanezt. Igaz, hogy a németek a végkimerülés szélén vannak, igaz, hogy már 17 évesek harcolnak, igaz hogy folyamatosan nő a dezertálók aránya, igaz, hogy nincs lőszer, az ágyuk félrehordanak és most hajóztak be 2 millió amerikai katonát, de ebben a tempóban még 100 év mire az antant legyőzi a központi hatalmakat.
Valószínűleg egzisztenciális kérdés náluk, ahogy Marxék A Német ideológia 24. és 27. oldalán írták: "A tudat sose lehet más, mint a tudatos lét, és az ember léte: az ő valóságos életfolyamata." "Nem a tudat határozza meg az életet, hanem az élet határozza meg a
tudatot. Az első szemléletmódban a tudatból mint az élő individuumból
indulnak ki, a másodikban, a való életnek megfelelőben, a valóságos élő
individuumokból magukból, és a tudatot csak mint az - ők - tudatát
tekintik." - nem lehet "az ember"-ből úgy általában kiindulni, hanem csakis a konkrét
történelmi szituációban élő, meghatározott társadalmi és gazdasági
viszonyok közt élő emberből." Vagyis az egzisztenciális létezése határozza meg a mindenkori tudatát.
Tuti jó cuccot tolsz te is. Fiúk amit osszeirtkaltok már a 8 általánost végzett epitoiparban dolgozó melosok se veszik be. 2022 vagy 2023 ban azért még simán bevettek de 2025 ben már nem. Komolyan. Csak szólok, hogy felesleges ez ami bugyutasagot itt nyomtok. Már senki se veszi be...... Eseteleg, ha valaki nagyon ellenzéki, akkor még nyomja becsuletbol a matrat, (amit még csak csak megertek), de már mindenkinek kinyilt a csipaja. Azért itt annyi dolog bukott ki, hogy már Z és Putyin harca nem a sötétség és a tiszta világosság harca, szinonimája. De gondolom ezt tudjátok magatok is........
🤣. Miért nem mégy a kis kedvencedert harcolni.? Ott a vonat, vár a MÁV. Kivalthatnal egy rendes Ukran 2 gyerekes csaladapat mondjuk ! Ha már ekkora nagy a szád!!!! Menjél már, és ott majd mesélnek neked a fiúk hogy milyen jó is nekik Te kis kedvenced. Majd megtapasztalod....... Ja azt azért nem! (Én se javaslom amúgy.) Aha, jól van István? Botkát rad vonatkozó mondásat nem idézem újra...... 😉
Ha Putyin fele olyan lenne minta kis kedvenced, akit. ugy imádsz... . Es szarna az Ukrán és Orosz nepere......., Akkor már bevagott volna 3-4 kisebb fajta atomot Kijevre az elnoki palota kornyekere,meg esetleg Lvivre. Aztán a háborúnak vége is lett volna. Makron, és az EU semmit se indítanak el, mert saját magukra ejtenek az atomot, amilyen felkészületlenek..... ahogy a gyakorlataikon láttuk. 🤣 USA meg Biden alatt se lőtt volna ki viszont atomrakétát, mert ennyit azért nem ért volna "libsi elitnek" Putyin megbuktatasa, hogy kitorjon egy nukleáris háború ahol a libsi elit is lát Long Islandi és Mannhattani luxus palotaikban egy atom villanást és utána egy elegest. 😉És ezt tudták a múltban is és most is tudják az Oroszok.!! Csak Te ezt nem érted!! Csak az Oroszok meg akarnak ukrajnaval egy igazi echte ukrán leendő Ukrán elnokkel, jó testvéri, szomszéd, és kereskedelmi viszonyt. Lehet évek múlva, de lesz!!! Na érted??
OROSZ-UKRÁN háború