Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 02. 08. 12:40
Előzmény: #66198  Murdoch
Musk, Bezos, Page(Google),  tulajok sehol sincsenek azokhoz gazdasági elit inkognitóban levo  nagy dinsztiakhoz képest... . Kb mint az én vagyonom Muskéhoz  képest...
Ebből is látszik hogy Trump olyan mint a cig.ny lova nem vak csak vakmerő!! :). Magyarán (vakmerő, de vak) 
Szóval Trump helyében panceltoro gránát álló uvegfal mögül pofaznek a rendezvényeken, 🤣🤣. Túl sok az őrült magányos, 300 méterről is célba találó mesterlovesz az USA ban... Khmm
vigkrisz 2025. 02. 08. 09:08
Előzmény: #66197  Murdoch
"Az Egyesült Államok Trump érkezése után újraindította a felderítést a Krím közelében. Február 5-én egy RC-135V típusú repülőgép repült Szevasztopol 100 mérföldes körzetében. A Newsweek szerint Trump agresszívebb utasításokat adott a légierőnek."
Murdoch 2025. 02. 08. 09:07
Előzmény: #66195  Placi82
Szerintem az évszázad sztorija, az amerikai demokrácia ugyebár. Jó nagy fedősztori volt. Mondjuk jobb helyeken ilyenkor 150 év börtön az érintetteknek, nem véletlen akarták eltenni Trumpot láb alól. Meg ezek mellett az a primitív meghurcolás, csip-csup ügyekért, hár, röhej. Remélem folytatja, ami top prioritás, a szólásszabadság visszaállítása, az európai ballib propaganda még nagyon hasít, remélem hamarosan itt is beüt a forráshiány. Legalább az ukránoknál is összeáll a kép, hogy miért van ez az egész, köszönjék a demokrata elitnek, Gyuri bá alighanem csak valami concierge szerepben volt.
De nem lesz könnyű dolga Trumpnak, a Wall Street a hátteret tekintve messze nagyobb, mint Muskék. Mondjuk úgy tűnik, hogy a Google is beállt a sorba, helyes.
Murdoch 2025. 02. 08. 08:46
Előzmény: #66196  vigkrisz
Tényleg ennyire nem világos? 
Trump felhívta Hszi-t, tárgyalt Bibivel és most jön a hősöd. Megvan a sorrend? Másrészt nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen szerepet fog Z. előhúzni a tarsolyából, mert eddig a mantra az volt, hogy nincs tárgyalás Putyinnal, mindent vissza stb. Most ott lesz a sarkában Trump, szóval nem irigylem. Vagy elnököt csinálnak megint belőle, közös nyugati összeröffenéssel, vagy nyúlcipő, részben az ukrán ultranacionalisták elől. Mert az elfoglalt területek tuti maradnak a ruszkiknál.
vigkrisz 2025. 02. 08. 08:20
Előzmény: #66194  Murdoch
"Ne fáradj, már felesleges. Láttad Z.-t Trumpnál? Én nem"
:-)))))
ne a ruszki mozit nézd, a jövő héten találkoznak, te szerencsétlen hazudozó
Üzent Trump: már jövő héten tárgyalhat Zelenszkijjel és Putyinnal a háború lezárásáról - Portfolio.hu
Placi82 2025. 02. 08. 08:05
Előzmény: #66191  the_outsider
Hát én is azt hittem, hogy Gyuri bá a saját zsebéből finanszírozza a színes programokat, és szivárványos dolgokat, amik aztán valahogy maidan szerű politikai, és/vagy  más ellenzéki  dolgokra is manifesztalodott át??Es hat ugye  a megfelelő média támogatása, etc, etc mind saját zsebből ment.....Erre kiderül hogy tévedtem,jobban mondva információ hiányos voltam, és Musk aki felrugta ezt a  lecsós fazekat, nélküle, nem tudnánk sem azt hogy itt mekkora  dollarmillliardokrol van szó, se azt hogy ez Amerikai  adofizetoi pénzből ment, Dél amerikai országoktol Szerbian?, át, egészen Gruziaig.? Na uraim akárhogy szepitsük, Musk ezt reflektorfenyre hozzta és, durvább mint egy alusisakos osszeskuves elmélet. Ezen az "aprosagon" azért ne ugorjunk át elegánsan ,mert ez meg nekem is erős volt, ki azért sok mindent olvasott már és logikazott ki. Én mikor olvastam, hogy Musk gyerek információit, helyből majdnem leestem a székről. 
Murdoch 2025. 02. 07. 19:53
Előzmény: #66192  vigkrisz
Ne fáradj, már felesleges. Láttad Z.-t Trumpnál? Én nem, de Bibit igen. Másrészt meg kijött a béketerv, pont senkit nem érdekel, hogy Zelenszkij mit akar. Trump és Putyin megállapodik és jóvan, bár alighanem már jó pár dolgot már rég lezsíroztak.
Most már ingyen csinálod, hogy nincs usaid?
vigkrisz 2025. 02. 07. 19:40
Előzmény: #66190  Murdoch

random vatnik hazugság:"Megjegyzem már mondtam, hogy Trumpot a Közel-Kelet és Kína érdekli, nem az oroszok"
valóság:
"Az ukrajnai háború rendezése Trump legfőbb prioritása - Trump kabinetfőnöke és különleges tanácsadója."
the_outsider 2025. 02. 07. 18:31
Előzmény: #66190  Murdoch

És egy még nagyobb köd jön, nyilván azért mert Trump az 'Orákulum'. Ennyi hülyeséget még nem hordott össze mostanában politikus, de az ő szava amihez mindenki igazodik, mindenki csüng minden szaván (nyilván nem az esze miatt, hanem a hatalma miatt). És ez nem jelenti azt, hogy minden tette hibás!                

És még a gázai népirtást itt eddig kritizáló is most már elfogadja, hogy akinek ez a népirtás nem tetszett (:Nemzetközi Büntetőbíróság) és elítélte, most az is szankciót kapjon emiatt(!).                

És akkor most Gyuri bácsi nem tud majd finanszírozni USAID nélkül (valahogyan OV eddig nem is hallott erről a szervezetről)? Oh, szegény Gyuri bácsi!
Murdoch 2025. 02. 07. 12:22
Előzmény: #66189  Shortelek
Tegnap még bírtad. Megjegyzem már mondtam, hogy Trumpot a Közel-Kelet és Kína érdekli, nem az oroszok. Meg aztán az a kevés dolog, nemlétező maidani puccs/nato agresszió, amiben azt hitted, hogy piszkosul igazad van, na az sem igaz. Mesésen kinyírta Trump a felforgató a Gyuri bácsis usaides finanszírozásokat, jó reggelt kívánok, csak nem tényleg igaz volt a yenkik által 2014-ben megdöntött, amúgy demokratikusan megválasztott ukrán vezetés? És a kirobbantott káosz? Ez meg, most szurkolj az ICC-nek:
https://www.portfolio.hu/global/20250207/alairta-trump-szankciokat-kapott-a-nemzetkozi-birosag-amely-korozesi-listara-vette-putyint-739891
Úgy látom száll fel a köd...
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 07. 10:37
Fantasztikus év lesz 2025.
Ki gondolta volna, hogy a háborús szankciók mellett lesznek békeszankciók is a kormánypropagandában?
Hát nem fantasztikus, hogy ezt is meg lehet magyarázni? Logika nincs benne, de meg lehet magyarázni.
Placi82 2025. 02. 06. 18:11
Előzmény: #66183  Shortelek
Amerikai ISW és alapítoja. Tuti pártatlan. :) 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kimberly_Kagan
De ha valaki a mandiner gazdasági rovatabol linkel akkor, itt már oroszberenc hazaárulo.??? Picit kettős a  mérce. 
Oroszoknak a globális mainstreamben zéró esélyük van. Mondjon valaki, bárki egy oroszbarat nyugati  vagy globális, elterjedt újságot vagy bármilyen mainstream terméket. Na valaki? Nincs több kerdesem. Akkor hogy keresse az átlag user az igazságot? 
Zedisdead 2025. 02. 06. 10:02
btw oroszok nem soroznak. Egyelőre az önkéntesekből fogynak ki. Az ukránok fogdossák az utcán a férfiakat. Az önkéntesekből már kifogytak 22ben.
Zedisdead 2025. 02. 06. 10:01
Az ukránok meg kb 20%ban tudják pótolni a veszteségeket.
Zedisdead 2025. 02. 06. 07:57
Kiváncsi vagyok a portfolio mennyi USAID pénzt kap. Észre se veszik, amit Musk csinál. Ukrajnában minden faluról be tudnak számolni napi 3 cikkben.
Zedisdead 2025. 02. 05. 21:34
Előzmény: #66179  Murdoch
Igazából mindig igy működött, csak nem kötődött egy ideológiához, a globalista balos LGBTQ BLM klimahaldoklás propagandához. Régen az elnök becsületesen megmondta a CIAnek, hogy fiúk, ebben a banánköztársaságban csináljatok forradalmat, legyenek kormányellenes miliciák és lőn, úgy lett. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek