Ezt írtam le márciusban.. Putler és az agyatlan bandája ugyanúgy felemészti magát, mint Orbán. A baj csak az, hogy viszik magukkal a mélybe az országot. Végülis, nem baj, mindenki azt kapja, amilyen rendszert magának hagyott kiépülni az országában tevékenyen vagy passzívan. A dolgok a helyükre kerülnek, jól van az.
Mekkora marhaságot írsz.... szokás szerint... az usa a high technikáját tiltó listára tette az oroszoknak... Egyenlőre az orkok minősíthetetlen háborujáról van szó...
Arról mi a véleményed, hogy az oroszok a háború kitörése óta aktívan fegyverzik fel az ukrán hadsereget a rengeteg otthagyott, működőképes fegyverrel, lőszerrel, amikor iszkolnak hazafelé?
Nem is írtam, hogy egyetértesz ezekkel az intoleráns, állítólag
liberális oldalakkal, de az ott hozzászólók nagy része - egy-egy, az
ottani mainstream hozzászólások után írt más véleményem miatt - a
felfüggesztést és kizárást. De a liberális - randa varázserdős - rémnek :) még ennyi sem
kellett, még szinte be sem fejeztem a hozzászólásomat már törölt is,
majd kirakott. :) Hát, egy biztos, ő sem nem demokrata, sem nem
liberális, stb. De azért annak tartja magát - ezért az önkritikája is
nulla. :)
Egyetlen egy szóval is írtam, hogy egyetértek az ilyesmivel? Nyilván, aki teljesen antiszoc, nem lehet vele mit csinálni, de az ellenvéleményeket nem így kell kezelni.
Szóval szerinted rendben van az, hogy az USA - fittyet hányva a szankciókra - közreműködik az ukránok ellen bevetett fegyverek gyártásában? Érdekes logika a korábbi hozzászólásokra is figyelemmel! De kinek is kedves barátja Észak-Korea? "Negyvenmillió a jelenlegi előirányzat (a magyar, jórészt
KISZ-esekből álló delegáció kiküldésére az észak-koreai nemzetközi
ifjúsági találkozóra). Tudjuk, hogy magyar közvélemény nehezen érti meg,
hogy a jelenlegi gazdasági helyzetünkben ennyit (mai áron kb.
félmilliárd forintot) ad ki a VIT-re a költségvetés. Vannak azonban
olyan befektetések, amelyeknek nem mérhető a közvetlen hozadéka. (...) A
phenjani út nem üdülés, hanem igenis politikai misszió!"(Gyurcsány Ferenc, Megjelent a Reform, 1989. április 21.-i számában) (Gyurcsány Ferenc, Wikiidézetek) Ja, kérem, aki onnan hozta a demokráciát, kiegészítve az asszony Kádár és Todor Zsivkov alatti demokrácia-eszméivel ...., az nem is lehet más, csak született demokrata. :)
Igen, általában a ruszkik iránti rajongás csak addig tart, amíg a szellemileg kihívásokkal küzdő rajongótáboruk csak "Orosz hírek"-jellegű propagandaszemét formájában találkozik velük. Mikor a valóságban is megtapasztalják a ruszki humánumot, meg a szuper ruszki életszínvonalat, onnantól valamiért gyorsan lelohad a szimpátia. Ki érti ezt...
Egy beteg elme, aki annak örül, hogy emberek fagynak halálra. Szerintem ilyenek kínoznak állatokat és később ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok is, hálistennek nem mindegyikből.
OROSZ-UKRÁN háború