Ukrajna 468 millió hrivnya értékben államosított orosz és belarusz vagyont – tette közé Ukrajna Gazdasági Biztonsági Hivatala.Ezzel az ukrán állam tulajdonába került 450 vagon és 7 teherszállító jármű, és további 1552 vagon lefoglalását tervezik — erre az orosz propagandára gondoltál?
Hívőkkel nem vitatkozok. De utoljára elmondom, mi ami bosszant ezzel az egész előzményeket nem vizsgáló hozzá állással. Kezdjük ma Minszki egyezmény be nem tartasaval, amit a normandiai négyek is alaírtak. NATO tagság levétele a napirendről, és a humanitárius helyzet megoldása (elzartak az ukránok a vizet, gázt, villanyt ott) a szakadaroknal és továbbá autonómia az ott élő orosz kisebbségnek. Elszakitasrol szó se volt. Ennyi. Ezt támogatták a németek és a franciák is. Az egyezmény nem lett végrehajtva 6 evig. Mit csináltam volna, ha én vagyok az elnök? Azt mondom oké az autonómia, de akkor kérek a népemnek,és az ukrán gazdasagnak hamadaron olcsó gázt, és egyéb alapanyagot, továbbá sok milliárd usd-t amit az államadósság visszafizetésére fordítok, és kedvező gazdasági együttműködést. A népem jolete érdekében. Továbbá kárpótolja a szakadar megyeket elhagyo ukránokat vastagon az oroszok. Ez lett volna a feltétele. Janukovicsnal ez még is lett volna, kivéve az utolsót, mert akkor erről nem volt szó. Na meg is buktaták, a majdanon!!!! Mert ugye a sok okos elhitte itt a fórumon, hogy Törökország, aki 22 éve vár EU tagságra, hogy Ukrajnát 30 évnél hamarabb egyáltalán felveszik az EU ba, mikor katasztrofális ott minden, korrupció, jogallamisag, kisebbségek helyzete????? Komolyan fagyison kívül elhiszi itt valaki hogy EU tag lehetett volna 2014 ben, vagy bármikor? Na jolvan🤣. De nem ezt csinálta az ukrán vezetés. Nyomort, szenvedés, háborút hozott a népre. És, bármibe fogadok, ha az oroszok jegybanki lenyult deviza tartaléka (300 Mrd usd) oda adjak, akkor az ottani korrupciós szint miatt 1000 dollárból 1 dollár megy jó helyre! A többit elviszik bizonyos körök. De usa szerint a baráti korrupció, nem korrupció. 🤣Láttunk erre sok példát. De teljesen felesleges ezzel kapcsolatban tovább írni már bármit. Mert itt Viktor iránti gyűlölet miatt, istenititek az ukrán vezetést, mert jól szivatja, és odamondogat. És innentől felesleges több szó. Az EU vezetés meg teljesen analfabéta. 5 - 7ev az LNG bázis kiépitese, és akkor a vezetekhalozattal nem számoltam. De ezek képesek lennének levállni az orosz olajrol, házról, és uranrol,stb.. már most, vagy az éven!!. Az usa nak van minden nyersanyag. De nekünk semmi. Mia f. szt csinálunk az alatt a 5-7ev alatt???? Vissza a kőkorba?? Édes istenem, az emberek többsége nem lát tovább az orrananal, és összetett gondolkodásra képtelen. Vagy az EU vezetése is utasítás hajt végre?? Mert más logikus magyarázat nincs ezekre!! Ha ezen vki elgondolkodik, jó, ha nem az is jó. Ez még bennem volt, de les..om innentől. Mert nincs értelme, rátok hagyom. :).
Most épp a vagonokat ha jól emlékszem. De nemsokra mennek vele, tengeruk nem lesz, nyersanyag nem lesz, kivéreztetik őket idővel. Akármennyi támogatást is kapnak, az orosz szárazföldi erőket csak lassítani tudják. Emberanyag/nyersanyag/morális oldalon elfáradnak. A támadó meg mindig csak alapjáraton ketyeg, irgalmatlan készlete van es 100x többet kap naponta nyugatról mint a védekező. Aktualizálják a B-C-D es többi terveket, es egyre durvább lesz a kimentele az egésznek. Egyik fel visszaesik vagy 25 évet gazdaságilag/technikailag,de talál másik utat majd, mivel megkerülhetetlen. A másik fel pedig pedig elveszti a nemzet egy részét és a jövőjét vagy 40-60 évre. Senki sem fog nyerni, kivéve aki másik kontinensen van, mert az nem kérdés hogy bevasaljak a támogatást és erőből kilóra megveszik és betöltik a megüresedett láncok helyet. Mi pedig fizetjük majd az arat rendesen a drágább energián keresztül és nézhetjük majd az “éhezők viadalat” rengeteg országban … Most így látom, nem igazán volt meg ilyen,hogy ennyire szerettem volna tévedni 😒
Matek annyira volt erőssegem, hogy MSC mérnök vagyok, volt vagy 6 félév. És neked mennyire erősseged a matek? 2014 tol a medve bajusza huzogatni bölcs dolog volt szerinted az usa báb kormanyoknak? Mikor sokkal nagyobb a hadereje, és népessége mint az ukránoknak. Orosz kisebbség terrorizalasa? Ők tudtak számolni. Persze, hogy tudták. Nem kotozkodtek volna, az oroszokkal, ha nem tudják, a hallgatólagos usa támogatást maguk mögött. Persze azt mondod, hogy hogy allhatnanak ki a mezőre az oroszok ellen, hisz matematikailag, és haditechnikailag sokkal gyengébbek! Gondolom erre irányult a kérdésed a matematikárol? Hát oké és erre nem gondoltak 7 éven át az ukrán vezetés? Most az a megoldás, hogy berakjak az utegeket, az óvodák iskolák mellé. És onnan lőnek. Ha nem lőnek vissza az oroszok az jó. Ha meg visszalőnek az is. Mert lehet mutatni, propaganda ban hogy óvodát bombaznak az oroszok. Ez aztán, a saját népet védő humanizmus. F.sza. Gratulálok. Saját szememmel láttam, videón hogy egy panel 7 ik emeletről lőttek ki egy tankot meg a háború elején. Ha visszalőnek akkor panelt lonnek az oroszok, ha nem akkor meg milyen balfaszok, és hullanak mint a legyek. :)
OROSZ-UKRÁN háború