Staifenberg ezredes a belső kör bizalmi ember, már egy évvel a híres robbantás előtt elküldött egy robbanó csomagot azzal a repülővel Ukrajnából, amivel a Führer hazautazott, - csak éppen nem működött. Rommel tábornagyot azért kényszerítették öngyilkosságra, mert tudott a bizonyos összeesküvésről. Utóbb kiderült összesen 14 kísérlet volt Hitler "eltávolítására" Én ezt tartom reálles forgatókönyvnek. Putyin nem a vírus miatt ül távol a saját embereitől, hanem a bombától van beszarva. A látszólag bizalmasaival - ezen hadművelet parancsnokaival - is tíz méterről beszélget.
Tipikus diktatúra és elnyomás. Éppen most tiltották be a FB-ot egész Oroszországban. A hatalomnak nagyon kényelmetlen az igazság a háborúról és minden áron le akarja nyomni a torkán a saját tézisét.
Törölt felhasználó2022. 03. 04. 19:54
Az oroszok azt mondják tönkre akarják őket tenni a szankciókkal. Nem tudom miről beszélnek, ez csak egy különleges ekonómiai művelet :))
"Hitler tábornokok" 1939 után, öt év kellett nekik,1944 július 20, hogy merényletet kövessenek el. Persze közben is voltak merényletek Hitler ellen, de katasztrófálisan sikerültek. Az orosz népesség nagy többsége támogatja a háborút.
Mindenki az Orosz oligarcháktól várja Putyin megállítását. Ez nem fog menni, mert akármennyi vesztesége lesz, még a maradékból élete végéig megélhet. A változást a tábornoki karból egyetlen ember kikényszerítheti. Vannak józan katonatisztek akik egyet len pillanat alatt történelmi személyiségek lehetnek. Hitler tábornokok egy része belátta - nem mehet így tovább - több merénylet is volt. A romániai forradalom alatt is egy tábornok, aki korábban rálőtt a tüntetőkre, a körülmények tekintetében átértékelte a helyzetet, és megváltoztatta a helyzetet. Egyetlen hadosztállyal mit tud a moszkvai rendőrség, vagy a KGB csinálni. Ha akarja, letartóztathatja Putyint, és egy sereggel mit kezd a testőrsége! Több száz tábornoka van, adódhat közöttük egy névtelen valaki, aki beköszön a világtörténelembe!
Ott sosem lenne béke. Azt a romhalmazt meg majd újjáépítik. 35 millió
szolga, vagy a népirtás következtében jóval kevesebb, de büszke ember.
Ők ezt már eldöntötték. Bennünk ez nincs meg. Ha innentől valaki azt
mondja hogy én Ukrán vagyok, nem az fog mindenkinek eszébe jutni, hogy na ki ez a bűnöző, hanem az hogy egy hős, aki szembeszállt az orosz elnyomással.
ki nem szabad ? oroszok ott tobzódnak a maldivon.... sokkal találkoztam dubaiban vasárolgatnak ...stb na a kádár rendszer az gáz volt...ott nem voltál szabad.. kapitalizmus van mindenhol ))) ha van pénzed jól élsz, ha szegény vagy tök mindegy milyen vezető van kitörölheted a segged ))
OROSZ-UKRÁN háború