Komolyan nem értem, hogy miért zavar ez titeket már. Van ott egy keménymag akik szerint ez egy szar, fos részvény, nekik ugyanolyan hullazsák volt 500ft-tal olcsóbban is 350ft osztalék leesése előtt is és most is. Nem fogjátok meggyőzni őket. Valakit kielégít, hogy minden nap beírja, hogy szakad, meg erőlködik, közben én idén is tudtam venni 2400 alatt, felvettem az osztalékot és ma volt 2900 felett a részvény. Ha valaki végigshortolta ezt az időszakot az nem az én problémám. Mellesleg annyira kevés embert tudnak a kommentek befolyásolni, hogy nem oszt-nem szoroz a tevékenységük.
Az alapján, ahogy megindult, várható volt, hogy nem megy azzal a lendülettel tovább. A mértékét szerintem senki nem tudta előre megmondani, de Huti #7747 posztjában láthatod, hogy teljesen normális eddig. A lényeg, hogy ne menjen 2820 alá. Az felett él a long, és él a kitörés is. A pihire, erőgyűjtésre szükség van a további emelkedéshez. TA alapon több minden indokolja, a legszemléletesebb a BB szalag.
Mindenre van szabály, de ezek megfigyeléseken alapulnak, ami azt jelenti, hogy nagyon sok kivétel, egyedi eset van. A B "szokott" a legrövidebb lenni, értelemszerűen kisebb, mint az A. A B általában az A hullám 0.5-ös vagy 0.382 fibo szintjéig szokott menni, de nem törvényszerű. A C hossza is tág határok között mozog, lehet C=A, de lehet A x 0.618 vagy 1.618 akár.
MOL tulajok normálisan